LG F4WV3S9AIDD, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

LG F4WV3S9AIDD, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa B, 1400 RPM ⭐ Pareri
Masina de spalat rufe LG F4WV3S9AIDD

Product Name: LG F4WV3S9AIDD

Product Description: LG F4WV3S9AIDD este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 14 programe si de o viteza maxima de 1400 RPM care poate fi ajustata in 5 trepte.

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

LG F4WV3S9AIDD este o masina de spalat rufe cu un design modern si o capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica excelenta, gama variata de programe si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.

Pros

+ design interesant; + eficienta energetica incadrata in clasa B; + viteza mare de centrifugare; + 14 cicluri de spalare; + tehnologii si functii moderne; + garantie extinsa pentru motor.

Cons

– garantie standard; – pretul este pe masura specificatiilor; – zgomotul de centrifugare este destul de ridicat.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Electrocasnicele produse de compania sud-coreeana LG sunt apreciate atat pentru designul modern cat si pentru specificatiile tehnice bune. De exemplu, o masina de spalat rufe de generatie noua produsa de LG utilizeaza tehnologii moderne care ii imbunatatesc performantele si ii eficientizeaza consumul energetic. Mai mult, gama variata de programe si functiile suplimentare asigura indepartarea petelor dificile si protejarea tesaturilor sensibile. LG F4WV3S9AIDD este o astfel de masina de spalat rufe lansata recent, iar in continuare va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe LG F4WV3S9AIDD

LG F4WV3S9AIDD – design, dimensiuni si capacitate de incarcare

Masina de spalat rufe LG F4WV3S9AIDD are un design interesant, care impresioneaza prin hubloul supradimensionat cu rama neagra. Cei doi pereti laterali au un design cu striatii care contribuie la reducerea nivelului de vibratii si zgomot din timpul spalarii sau stoarcerii. In interior, ridicatoarele inoxidabile nu permit formarea bacteriilor, iar designul cuvei protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi.

Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg de rufe, fiind destinata familiilor formate din 4-5 persoane. Desi are o capacitate generoasa de incarcare, dimensiunile masinii sunt destul de compacte (60 x 56.5 x 85 cm), instalarea putand sa fie facuta si intr-o baie sau bucatarie mai mici. Alte modele de masini de spalat rufe performante produse de LG pentru care le-am analizat recent sunt:

Motor, eficienta energetica si consum de apa

LG F4WV3S9AIDD dispune de un motor Inverter Direct Drive cu o eficienta energetica incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G. Un program standard are un consum de doar 0.58 kWh si 50 litri de apa si dureaza 228 de minute pentru o incarcare completa si 170 de minute pentru o incarcare pe jumatate. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate ponderata de 53% dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului este de cel mult 73 dB pentru stoarcerea la viteza maxima, cel pentru spalare fiind mult mai redus.

Panou de control, programe si functii

Panou de control LG F4WV3S9AIDD

Panoul de control consta intr-un disc rotativ pentru alegerea cuclului de spalare, doua butoane pentru pornire/oprire si pauza si un diplay digital incadrat de selectoare tactile. Acest model dispune de 14 programe de spalare: Delicate, Lana, Echipament sportiv, Rapid 14 minute, Pleduri, Curatare cuva, Clatire si centrifugare, Bumbac, Eco 40-60, Mixte, Easy Care, Spalare silentioasa, Allergy Care si Baby Steam Care. 

Functiile optionale includ, prespalarea si clatirea suplimentara, finalul intarziat sau adaugarea unor articole dupa inceputul ciclului de spalare.

Tehnologii, sisteme si garantie

LG F4WV3S9AIDD

Fiind o masina de spalat rufe lansata recent, acest model beneficiaza de cele mai noi tehnologii dezvoltate de LG precum:

 • AIDD – optimizeaza programul de spalare in functie de cantitatea de rufe si delicatetea acestora pentru protejarea tesaturilor;
 • LG Steam+ – elimina pana la 99% dintre bacteriile si alergenii din haine si reduce formarea cutelor cu pana la 30%;
 • Smart ThinQ – permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei pentru smartphone, gratie conectivitatii Wi-Fi.

Garantia acestei masini de spalat este cea standard, de 24 de luni, insa motorul beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani.

Puncte tari

+ design interesant;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ viteza mare de centrifugare;

+ 14 cicluri de spalare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– garantie standard;

– pretul este pe masura specificatiilor;

– zgomotul de centrifugare este destul de ridicat.

Concluzii

In concluzie, LG F4WV3S9AIDD este o masina de spalat rufe cu un design modern si o capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica excelenta, gama variata de programe si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.

button-3

Manual de utilizare LG F4WV3S9AIDD