Masina de spalat rufe Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU review

Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU
  • Consum
    (5)
  • Programe si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU este o masina moderna de spalat cu o capacitate mare de incarcare si un consum redus de energie. Numarul mare de programe, nivelul rezonabil al zgomotului si tehnologiile si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Hotpoint.

Alegerea unei masini de spalat rufe trebuie sa fie facuta in principal in functie de capacitatea de incarcare si de dimensiuni. De exemplu, persoanele singure sau familiile fara copiii pot opta pentru un model slim cu capacitate de incarcare de 5-6 Kg iar familiile cu doi sau trei copii vor trebui sa aleaga o masina cu capacitate de 9-10 Kg. Odata stabilita capacitatea, va trebui sa va indreptati atentia asupra specificatiilor tehnice precum eficienta energetica, viteza maxima de centrifugare, numarul de programe sau functiile si optiunile suplimentare. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe cu capacitate generoasa de incarcare si cu specificatii bune care este comercializata sub brandul Candy.

Masina de spalat rufe Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU

Masina de spalat rufe cu capacitate mare

Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba si un hublou supradimensionat cu rama argintie. Deschiderea hubloului se face spre stanga iar diametrul acestuia este suficient de larg pentru incarcarea facila a hainelor si paturilor mai voluminoase. Aceasta masina are dimensiuni de 60.5 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 10 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Motor cu eficienta energetica A+++

Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU are un motor cu un consum mediu anual de 141 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica – A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 7.5 lei. In plus, motorul are si un nivel rezonabil al zgomotului de spalare (56 dB) si de centrifugare (76 dB). Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de redus de umiditate dupa spalare si stoarcere. 

16 programe de spalare

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si un display digital incadrat de mai multe butoane cu touch pentru modificarea unor specificatii sau activarea unor functii si optiuni suplimentare. Acest model dispune de 16 programe de spalare care includ atat optiuni clasice (bumbac, sintetice, camasi, mix) cat si optiuni moderne (baby, antialergic, matase/perdele sau lenjerii si prosoape). In plus, aveti la dispozitie un programe cu aburi care poate reimprospata hainele putin purtate. Durata unui program standard este de 350 de minute, insa aveti la dispozitie si 2 programe rapide cu durata de 15 sau 30 de minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Consum Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU

Tehnologii si functii moderne

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si functii moderne dezvoltate de Candy precum Active Care prin care veti putea indeparta peste 100 de pete la doar 20 de grade Celsius, Steam Pack care elimina bacteriile si improspateaza hainele sau Stop&Add prin care puteti adauga haine si dupa inceperea programului de spalare. De asemenea, cu ajutorul functiei de pornire intarziata veti putea sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi. 

Puncte tari

+ design modern

+ capacitate mare de incarcare

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ viteza mare de centrifugare

+ gama variata de programe

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

– programele au o durata destul de mare

Concluzii

In concluzie, Hotpoint NLLCD 1047 WC AD EU este o masina moderna de spalat cu o capacitate mare de incarcare si un consum redus de energie. Numarul mare de programe, nivelul rezonabil al zgomotului si tehnologiile si functiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Hotpoint.