Hotpoint NLCD945WSAEUN, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Hotpoint NLCD945WSAEUN - 9 Kg, Clasa B, 1400 RPM, 78 dB
Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD945WSAEUN

Product Name: Hotpoint NLCD945WSAEUN

Product Description: Hotpoint NLCD945WSAEUN este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM si are un nivel maxim al zgomotului de 78 dB.

Brand: Hotpoint

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Hotpoint NLCD945WSAEUN este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si un consum redus de energie. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Hotpoint o alegere excelenta pentru familiile cu doi-trei copii.

Pros

+ design modern;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ tehnologii si functii moderne;

+ gama variata de programe + raport bun intre calitate si pret.

Cons

– durata programelor standard este mare;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta de masini de spalat rufe este foarte variata, astfel ca alegerea unui model bun este destul de dificila. Pentru inceput stabiliti ce capacitate de incarcare aveti nevoie, in functie de numarul de membri al familiei dumneavoastra. Apoi, in functie de buget, alegeti un model care sa aiba o eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt viteza maxima de centrifugare, gama de programe sau functiile si tehnologiile disponibile. Hotpoint NLCD945WSAEUN este o masina de spalat rufe cu specificatii tehnice foarte bune, iar in continuare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD945WSAEUN

Hotpoint NLCD945WSAEUN – masina de spalat rufe cu capacitate mare

Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD945WSAEUN are un design modern, din care iese in evidenta hubloul mare cu rama ingusta argintie. Lateralele masinii au un design special creat pentru reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind potrivit pentru familiile care au cel putin doi copii. Masina are o latime de 59.5 cm, o adancime de 60.5 cm si o inlatime standard de 85 cm, necesitand un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare sunt: LG F4WV309S6E, Samsung WW90T4040CE/LE, Bosch WAV28KH1BY sau Beko WUE9736XST.

Motor inverter economic

Hotpoint NLCD945WSAEUN are un motor inverter de generatie noua, care are o eficienta energetica incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard de spalare are un consum de de 0.57 kWh si de 50 de litri de apa si dureaza 3 ore si 40 de minute. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, gradul de umiditate a rufelor dupa spalare si stoarcere fiind destul de redus. Nivelul zgomotului poate atinge 78 dB, putand fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Gama variata de programe

Panoul de control consta intr-un disc rotativ cromat pentru alegerea programului de spalare si un display digital cu selectorare tactile pentru diferite functii si optiuni. Cele 15 programe de spalare ofera optiuni de spalare atat in functie de tipul tesaturilor dar si al articolelor. In plus, exista si un program rapid si unul pentru eliminarea bacteriilor si alergenilor din haine. Un alt program util este cel de improspatare a hainelor cu abur fierbinte, care utilizeaza tehnologia Steam Hygiene.

Hotpoint NLCD945WSAEUN

Tehnologii si functii moderne

Pe langa tehnologia Steam Hygiene de care am amintit anterior, acest model utilizeaza si alte tehnologii moderne dezvoltate de Hotpoint. Aceste tehnologii sunt Active Load (optimizeaza consumul de apa si energie in functie de cantitatea de haine din masina), Active Drum (tamburul efectueaza pana la 10 miscari diferite pentru indepartarea eficienta a petelor) sau Active Musse (creaza o solutie de apa cu detergent care are o putere mai mare de curatare). Functiile optionale includ blocarea accesului copiilor la meniu, adaugarea hainelor dupa inceperea ciclului de spalare sau prevenirea formarii cutelor.

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital tactil;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ tehnologii si functii moderne;

+ gama variata de programe

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– durata programelor standard este mare;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Concluzii

In concluzie, Hotpoint NLCD945WSAEUN este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si un consum redus de energie. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Hotpoint o alegere excelenta pentru familiile cu doi-trei copii.