Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE, Masina de Spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE

Product Name: Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE

Product Description: Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Sumar

Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE este o masina de spalat cu design elegant si eficienta energetica buna. Programele si functiile variate, tehnologiile moderne si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ 14 cicluri de spalare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– garantie standard;

– viteza de centrifugare maxima de doar 1200 RPM;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Masina de spalat rufe este unul din aparatele electrocasnice mari care are un consum insemnat de energie. Totusi, pe langa eficienta energetica, va trebui sa mai luati in considerare si alte aspecte precum designul, capacitatea de incarcare, programele de spalare, sau functiile si tehnologiile disponibile. Nu in ultimul rand, optati pentru pentru un producator de incredere, care este recunoscut pentru fiabilitatea buna a produselor. Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE este o masina de spalat rufe cu specificatii tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE

Whirlpool FFB8258BVEE – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE are un design elegant, cu o carcasa alba si un hublou mare, cu rama neagra. Peretii lateral dispun de un design special, creat pentru reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Hubloul are un diametru generos de 34 cm, facilitand incarcarea si descarcarea rufelor.

Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg, ceea ce il face potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 59.9 x 64.3 x 84.9 cm, astfel ca va avea nevoie de un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe produse de Whirlpool pe care le-am analizat recent sunt: Whirlpool FreshCare+ FFD9458BCVEE (9 Kg, clasa B) sau Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE (8 Kg, clasa B).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eticheta energetica Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE

Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE are un motor inverter cu eficienta energetica buna, incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare standard are un consum de doar 0.54 kWh si 48 de litri de apa, insa dureaza destul de mult (3 ore si 35 de minute). Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad rezonabil de umiditate reziduala ponderata dupa spalare si stoarcere. Nivelul maxim al zgomotului de 79 dB este destul de mare, mai ales daca luam in considerare viteza de centrifugare maxima de doar 1200 RPM.

Panou de control, programe si functii

Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE

Panou de control are o organizare simpla, cu un selector rotativ cromat in partea centrala si un display digital tactil in cea dreapta. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare: Albe, Bumbac, Eco 40-60, Sport, Pleduri, Steam Refresh, Mixte, Sintetice, Delicate, Lana, Bumbac 20 de grade, Rapid 30 de minute, Clatire si stoarcere si Stoarcere si evacuare. Functiile optionale includ pornirea programabila, blocarea accesului copiilor la meniu, clatirea intensiva sau adaugarea ori scoaterea unor articole in primele minute ale ciclului de spalare. 

Tehnologii, sisteme si garantie

Acesta masina de spalat utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii dezvoltate de Whirlpool precum:

 • Al 6-lea simt – regleaza automat setarile programelor de spalare, asigurand reducerea consumului de energie si apa;
 • SoftMove – asigura protejarea tesaturilor delicate prin 6 miscari diferite ale tamburului;
 • FreshCare+ – mentine prospetimea rufelor pana la 6 ore de la finalizarea programului de spalare, cu ajutorul aburului fierbinte;

Din pacate, acest model beneficiaza doar de garantia standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ 14 cicluri de spalare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– garantie standard;

– viteza de centrifugare maxima de doar 1200 RPM;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Concluzii

Concluzionand, Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE este o masina de spalat cu design elegant si eficienta energetica buna. Programele si functiile variate, tehnologiile moderne si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.

button-3