Bosch WNA13400BY, Masina de spalat rufe cu uscator, 8/5 Kg, Clasa C/E, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Review Bosch WNA13400BY - 8/5 Kg, Clasa C/E, 1400 RPM, 70 dB - Pareri
Masina de spalat rufe Bosch WNA13400BY

Product Name: Bosch WNA13400BY

Product Description: Bosch WNA13400BY este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si uscare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Bosch WNA13400BY este o masina de spalat rufe cu uscator cu design elegant si programe variate de spalare si uscare. Eficienta energetica buna, nivelul redus al zgomotului si extragarantiile oferite de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe premium din portofoliul Bosch. 

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna pentru spalare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ programe si functii variate;

+ extragarantie pentru motor si produs.

Cons

– durata programului complet este foarte mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Bosch are un portofoliu foarte variat de electrocasnice, fiind unul din cei mai importanti producatori la nivel mondial. Bosch produce atat aparate electrocasnice mici precum aspiratoare sau fiare de calcat, cat si mari precum masini de spalat rufe sau combine frigorifice. Electrocasnicele Bosch au designuri moderne si performante foarte bune, insa preturile de achizitie sunt destul de mari. Bosch WNA13400BY este o masina de spalat rufe cu uscator de ultima generatie, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Bosch WNA13400BY

Bosch WNA13400BY – masina premium de spalat rufe cu uscator

Masina de spalat rufe Bosch WNA13400BY are o carcasa alba si o usa mare cu sticla transparenta si maner ergonomic. Peretii laterali ai masinii au un design circular care reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului din timpul spalarii si al uscarii. Hubloul are un diametru larg de 32 cm si se deschide la un unghi de 165°, facilitand incarcarea si descarcarea rufelor umede sau uscate. Tamburul are volum de 63 litri si o structura WaveDrum care protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi.

Masina are dimensiuni de 59 x 59.8 x 84.8 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind destinata utilizarii de catre familiile formate din 3-4 persoane. Alte masini de spalat rufe cu uscator care ofera un raport bun intre calitate si pret sunt: Haier HWD80-B14979-S sau Samsung WD80TA046BE/LE.

Motor EcoSilence Drive

Bosch WNA13400BY are un motor EcoSilence Drive de generatie noua, care este silentios si economic. Eficienta energetica pentru spalare este incadrata in clasa C, iar pentru spalare si uscare in clasa E, pe o scara de la A la G. Un program de spalare are un consum de 0.63 kWh iar unul complet consuma 3.13 kWh. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad rezonabil de umiditate in cazul stoarcerii la aceasta viteza. 

Nivelul zgomotului variaza intre 47 dB pentru spalare si 70 dB pentru centrifugare la viteza maxima, aceasta masina fiind una din cele mai silentioase de pe piata. Confirmarea fiabilitatii acestui motor este data si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Bosch.

Display digital tactil

Panoul de control consta intr-un display digital mare, cu selectoare tactile, si un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare si uscare care sunt impartite in 2 categorii:

 • programe standard pentru spalare (bumbac, mixte, matase, lana) si uscare (bumbac si sintetice);
 • programe speciale pentru spalare ( rapid 15 minute, mixt, centrifugare, sport si clatire) si uscare (improspatare, uscare intensiva, uscare delicata).

In plus, exista si un program complet de spalare si uscare cu o durata de doar 60 de minute. Un program standard de spalare are o durata de 3 ore si 32 de minute, in timp ce unul complet dureaza nu mai putin de 7 ore si 30 de minute. 

Bosch WNA13400BY

Tehnologii inteligente

Fiind un model incadrat in clasa premium, aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii inovatoare dezvoltate de Bosch precum AutoDry (senzorii masoara constant temperatura pentru a proteja rufele de uscarea excesiva) sau Speed Dry (reduce timpul de uscare cu pana la 65%). Functiile optionale includ reincarea hainelor dupa inceperea programului, stabilirea gradului de uscare si programarea terminarii programului intr-un interval de 24 de ore. Daca veti achizitiona aceast masina in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani.

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna pentru spalare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ programe si functii variate;

+ extragarantie pentru motor si produs.

Puncte slabe

– durata programului complet este foarte mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Bosch WNA13400BY este o masina de spalat rufe cu uscator cu design elegant si programe variate de spalare si uscare. Eficienta energetica buna, nivelul redus al zgomotului si extragarantiile oferite de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe premium din portofoliul Bosch. 

Manual de utilizare Bosch WNA13400BY