Masina de spalat rufe LG F2WV7S8P1 pareri si review

🥇 LG F2WV7S8P1 - 8.5 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, motor AI DD, Wi-Fi
Masina de spalat rufe LG F2WV7S8P1

Product Name: LG F2WV7S8P1

Product Description: LG F2WV7S8P1 este o masina de spalat rufe cu design elegant si capacitate de incarcare de 8.5 Kg. Masina are un motor AI DD cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si utilizeaza tehnologii de ultima generatie precum Steam+, TruboWash sau LG ThinQ.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
  • Programe si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.8

Sumar

LG F2WV7S8P1 este o masina de spalat rufe de ultima generatie cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe. Conexiunea Wi-Fi, motorul Ai Direct Drive si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de LG o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.  

Pros

+ design elegant

+ motor AI Direct Drive

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe de spalare

+ conexiune Wi-Fi

+ tehnologii de ultima generatie

Cons

– viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm

– pretul este pe masura specificatiilor

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe de generatie noua au designuri elegante, care le permit instalarea atat pe un hol cat si in bucatarie, sub blatul de lucru. Modelele incadrate in clasa premium au un consum redus de energie si apa si utilizeaza tehnologii inovatoare care permit indepartarea celor mai dificile pete la o temperatura mai scazuta a apei. In plus, gratie conexiunii Wi-Fi veti putea sa controlati masina prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone sau tableta. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe de ultima generatie care este produsa de compania sud-coreeana LG.

Masina de spalat rufe LG F2WV7S8P1

Masina premium de spalat rufe

Masina de spalat rufe LG F2WV7S8P1 are un design modern din care iese in evidenta hubloul supradimensionat cu rama lata si sticla transparenta. Diametrul generos al hubloului si unghiul larg de deschidere faciliteaza incarcarea si descarcarea chiar si a hainelor sau articolelor mai voluminoase. Acest model are o cuva de 58 litri si o capacitate de incarcare de 8.5 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane. Desi are o capacitate mare de incarcare, masina are dimensiuni standard (60 x 47 x 85 cm), putand sa fie instalata intr-o nisa de pe hol sau intr-o baie mai mica. 

Motor Direct Drive economic

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

LG F2WV7S8P1 are un motor Direct Drive AI cu o eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul estimativ anual de 144 kWh avand un cost lunar de aproximativ 8 lei. Consumul anual de apa de 7.260 litri este de asemenea unul redus, mai ales daca tinem cont de capacitatea generoasa de incarcare a acestui model. Unul dintre putinele aspecte negative ale acestei masini de spalat rufe este incadrarea in clasa B la eficienta centrifugarii, viteza maxima de centrifugare fiind de doar 1200 rotatii pe minut iar gradul de umiditate al rufelor dupa stoarcere fiind de 53%. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta variaza intre 54 dB pentru spalare si 70 dB pentru centrifugare la viteza maxima, valori comparabile cu cele ale altor modele cu specificatii similare. 

27 cicluri de spalare

Panoul de control este format dintr-un selector rotativ cromat in partea centrala si un display digital cu fundal negru si afisaj alb sub care se afla 5 butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. Cele 14 programe de spalare ofera optiuni in functie de tipul articolelor (echipament sportiv, plapumi) sau al tesaturii (bumbac, lana, delicate). In plus aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de 14 minute dar si doua programe cu abur (TrueSteam sau SpaSteam) care elimina alergenii si previn formarea cutelor. Gratie conexiunii Wi-Fi cu care este dotat acest model, veti putea sa descarcati alte 13 cicluri de spalare precum haine bebelusi, jeans, uniforme scolare sau paturi. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

LG F2WV7S8P1

Tehnologii inovatoare

Fiind un model premium, aceasta masina utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de LG precum AI DD care optimizeaza miscarile de spalare in functie greutatea incarcaturii si delicatetea tesaturilor, TuboWash care reduce timpul de spalare sau Steam+ care elimina pana la 99% din alergenii din haine si lenjerii. In plus, gratie tehnologiei LG ThinQ veti putea sa controlati masina cu smartphone-ului sau cu asistentii virtuali Amazon Alexa sau Google Assistant. Dintre optiunile suplimentare cele mai importante sunt: blocarea accesului copiilor la meniu, pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore, spalarea intensiva sau anti-incretirea. 

Puncte tari

+ design elegant

+ motor AI Direct Drive

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe de spalare

+ conexiune Wi-Fi

+ tehnologii de ultima generatie

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, LG F2WV7S8P1 este o masina de spalat rufe de ultima generatie cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe. Conexiunea Wi-Fi, motorul Ai Direct Drive si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de LG o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.  

Tags: