LG F2DV9S8H2E, Masina de spalat rufe cu uscator, 8.5/5 Kg, Clasa A/E, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: LG F2DV9S8H2E - 8/5 Kg, Clasa A/E, 1200 RPM
Masina de spalat rufe LG F2DV9S8H2E

Product Name: LG F2DV9S8H2E

Product Description: LG F2DV9S8H2E este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare. Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut si o eficienta energetica incadrata in clasa A pentru spalare si clasa E pentru uscare.

Brand: LG

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si tehnologii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

LG F2DV9S8H2E este o masina de spalat rufe cu uscator cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Conectivitatea Wi-Fi, tehnologiile moderne si extragarantia pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul LG. 

Pros

+ design modern;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– durata programelor este mare;

– eficienta energetica pentru uscare este incadrata doar in clasa E;

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt aparate multifunctionale care permit spalarea si uscarea hainelor in acelasi ciclu. Desi majoritatea acestor masini au dimensiuni mari, exista insa si modele slim, care pot fi instalate in spatii mai inguste. Aceste aparate electrocasnice au un consum insemnat de energie, de aceea este indicat sa optati pentru un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt viteza maxima de centrifugare, nivelul zgomotului sau gama de programe. LG F2DV9S8H2E este o masina de spalat rufe cu uscator care are speficiatii tehnice bune, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

Masina de spalat rufe LG F2DV9S8H2E

LG F2DV9S8H2E – masina slim de spalat rufe cu uscator

Masina de spalat rufe LG F2DV9S8H2E are un design actual, cu un hublou supradimensionat cu rama neagra si sticla transparenta. Cei doi pereti laterali au un design special, in forma de S, care contribuie la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Diametrul generos al hubloului faciliteaza incarcarea hainelor, atat uscate cat si umede. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 47 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si intr-o baie mai mica. Alte modele de masini de spalat rufe cu uscator care ofera un raport bun intre calitate si pret sunt: Beko HTE10736XW, Whirlpool FWDD1171582SBVEUN, Samsung WD10T634DBH/S7 sau Samsung WD80T4046CX/LE

AI Direct Drive

LG F2DV9S8H2E are un motor Direct Drive cu eficienta energetica incadrata in clasa A pentru spalare si clasa E pentru uscare. Un ciclu de spalare are un consum de 0.48 kWh, iar unul de uscare de 3.26 kWh, rezultand un cost de aproximativ 3 lei. Consumul de apa de 80 litri/ciclu este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate dupa spalare si stoarcere. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in cinci trepte in functie de tipul tesaturilor pe care le spalati. Nivelul zgomotului are o valoare maxima de 72 dB, comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare. Acest model utilizeaza tehnologia AI DD, prin care se optimizeaza modul de spalare in functie de greutatea si tipul tesaturilor spalate. 

LG F2DV9S8H2E

Programe variate de spalare si uscare

Panoul de control consta intr-un selector rotativ cromat incadrat de doua butoane pentru pornire/oprire si pauza si un display digital cu afisaj alb si selectoare tactile. Masina dispune de 11 cicluri pentru spalare, unul pentru spalare si uscare si unul doar pentru uscare. Exista si un program cu abur care elimina alergenii din haine si previne formarea cutelor chiar si pe tesaturile mai delicate. In plus, gratie conectivitatii Wi-Fi veti putea sa descarcati si alte programe prin intermediul aplicatiei SmartThinQ. Durata unui program standard este de 3 ore si 43 de minute pentru spalare si 7 ore si 7 ore si 40 de minute pentru uscare. Fiabilitatea foarte buna a motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design modern;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– durata programelor este mare;

– eficienta energetica pentru uscare este incadrata doar in clasa E;

Concluzii

In concluzie, LG F2DV9S8H2E este o masina de spalat rufe cu uscator cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Conectivitatea Wi-Fi, tehnologiile moderne si extragarantia pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul LG. 

Tags: