Masina de spalat rufe Miele WEG675 WPS review

Miele WEG675 WPS
Miele WEG675 WPS

Product Name: Miele WEG675 WPS

Product Description: Miele WEG675 WPS este o masina de spalat rufe din categoria premium cu specificatii tehnice excelente si un pret pe masura.

Brand: Miele

SKU: DR0Y38BBM

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Miele WEG675 WPS este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si un consum redus de energie si apa. Fiabilitatea excelenta, sistemele si tehnologiile moderne si programele eficiente de spalare fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere foarte buna pentru familiile cu venturi mari. 

Masinile de spalat rufe incadrate in clasa premium au specificatii tehnice foarte bune care asigura eficienta curatarii celor mai dificile pete cu un consum redus de energie si apa. Aceste masini utilizeaza motoare inverter moderne cu o fiabilitate excelenta si un nivel scazut al zgomotului si al vibratiilor. In plus, senzorii inteligenti adapteaza consumul energetic in functie de cantitatea de rufe incarcata iar conexiunea Wi-Fi permite monitorizarea performantelor cu ajutorul unor aplicatii instalate pe smartphone-uri sau tablete. In continuare va vom prezenta o astfel de masina premium de spalat rufe care este produsa de compania germana Miele. 

Masina de spalat rufe Miele WEG675 WPS

Masina premium de spalat rufe

Miele WEG675 WPS este o masina de spalat rufe cu un design modern cu linii drepte si hublou cu rama cromata si sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului este spre dreapta, iar diametrul este suficient de larg pentru a incarca cu usurinta chiar si hainele mai groase. Acest model are dimensiuni de 63.6 x 59.6 x 85 cm si o capacitate de incarcare generoasa de 9 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Motor silentios si economic

Miele WEG675 WPS are un motor ProfiEco silentios si economic, consumul estimativ anual de 196 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Gradul de umiditate al rufelor dupa spalare si centrifugare la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut este unul scazut, la fel ca si consumul anual de apa de 11.000 litri. Nivelul zgomotului de spalare de 48 dB este unul din cele mai scazute de pe piata, iar cel de centrifugare poate atinge o valoare mai mare de 72 dB la viteza maxima. 

12 cicluri de spalare

Panoul de control este format dintr-un display digital in partea centrala care are afisaj alb si butoane cu touch si un buton rotativ in partea dreapta pentru selectarea ciclurilor de spalare. Masina dispune de 12 programe de spalare pentru spalarea tesaturilor din bumbac, lana, matase sau a camasilor si echipamentului sportiv. In plus, aveti la dispozitie un program scurt cu durata de doar 20 de minute pentru haine mai putin purtate sau pentru o cantitate mai redusa de rufe murdare. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Miele WEG675 WPS

Sisteme si tehnologii moderne

Fiind o masina de spalat premium, acest model utilizeaza mai multe tehnologii si siteme moderne precum TwinDos care asigura distributia eficienta a detergentilor lichizi sau CapDosing pentru detergentii capsule, senzori pentru recunoasterea automata a incarcaturii si ajustarea consumului in functie de aceasta sau Waterproof care opreste admisia de apa in cazul detectarii unei scurgeri. Alte functii utile sunt pornirea intarziata, iluminarea tamburului sau conexiunea Wi-Fi care permite controlul masinii prin intermediul aplicatiei Miele@home. In ceea ce priveste fiabilitatea, masinile de spalat rufe Miele sunt supuse unor teste de anduranta care garanteaza utilizarea pe o perioada de pana la 20 de ani. 

Puncte tari

+ design modern

+ capacitate de incarcare de 9 Kg

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ nivel scazut al zgomotului de spalare

+ sisteme si tehnologii moderne

+ fiabilitate foarte buna

Puncte slabe

– pretul poate fi considerat prohibitiv

Concluzii

In concluzie, Miele WEG675 WPS este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si un consum redus de energie si apa. Fiabilitatea excelenta, sistemele si tehnologiile moderne si programele eficiente de spalare fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere foarte buna pentru familiile cu venturi mari. 

Manual de utilizare Miele WEG675 WPS

Tags: