LG F4WV910P2SE, Masina de spalat rufe, 10.5 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

LG F4WV910P2SE - 10.5 Kg, Clasa A, 1400 RPM, 71 dB, 14 programe
Masina de spalat rufe LG F4WV910P2SE

Product Name: LG F4WV910P2SE

Product Description: LG F4WV910P2SE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 10.5 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 14 programe de spalare si are o viteza maxima de 1400 RPM.

Brand: LG

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.9

Sumar

LG F4WV910P2SE este o masina de spalat rufe premium cu design elegant si capacitate mare de incarcare. Eficienta energetica excelenta, tehnologiile de ultima generatie si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de LG.

Pros

+ design elegant;

+ eficienta energetica excelenta;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programelor standard este mare.

Masinile de splalat rufe cu o capacitate mai generoasa de incarcare sunt potrivite atat pentru familiile formate din mai multi membri dar si pentru micile afaceri care ofera locuri de cazare. O astfel de masina de spalat rufe are dimensiuni mai mari si un consum insemnat de energie, astfel ca este important sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt gama de programe, sistemele si tehnologiile disponibile sau viteza maxima de centrifugare. LG F4WV910P2SE este o astfel de masina de spalat rufe cu o capacitate mare de incarcare iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

Masina de spalat rufe LG F4WV910P2SE

LG F4WV910P2SE – masina de spalat rufe premium

Masina de spalat rufe LG F4WV910P2SE are un design modern, cu carcasa gri si hublou mare cu rama groasa. Peretii laterali au un design special creat pentru a reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului. Hubloul mare are sticla securizata si se deschide la un unghi larg de 150 grade care faciliteaza incarcarea hainelor sau articolelor mai voluminoase. Cuva are un volum de 68 litri si ridicatoare inoxidabile, car enu permit dezvoltarea bacteriilor. Volumul masinii este de 10.5 Kg, insa dimensiunile sunt destul de compacte (60 x 56.5 x 85 cm), instalarea putandu-se face chiar si sub blatul din bucatarie. Alte masini de spalat rufe cu specificatii tehnice bune sunt: Bosch WAV28KH1BY, Samsung WW70TA046AE/LE, LG F4WV309S6E, Samsung WW80TA046AE/LE.

Eficienta energetica excelenta

LG F4WV910P2SE are un motor de generatie noua, care este atat fiabil si silentios dar mai ales economic. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa, A, un ciclu de spalare avand un consum de doar 0.53 kWh. Un program standard are o durata destul de mare (4 ore) si are un consum de apa de 53 de litri. Viteza de centrifugare poate fi setata in 5 trepte intre 400 si 1400 RPM, in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului poate atinge cel mult 71 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. Fiabilitatea foarte buna a motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de LG. 

14 cicluri de spalare

Panoul de control contine un disc rotativ cromat in partea centrala si un display digital cu selectoare tactile in partea dreapta. Cele 14 programe disponibile permit atat spalarea unor anumite tesaturi (bumbac, lana, mixte sau delicate) cat si articole (echipament sportiv, plapumi, articole delicate). In plus, exista si un program de spalare silentioasa si unul rapid cu o durata de doar 14 minute. Mai mult, gratie tehnologiei LG Steam+ veti putea sa eliminati pana la 99% dintre bacteriile din haine si sa preveniti formarea cutelor.  

LG F4WV910P2SE

Conectivitate Wi-Fi

Fiind un model incadrat in clasa premium, aceasta masina dispune de cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania sud-coreeana LG. Pe langa LG Steam+ de care am amintit anterior, masina mai dispune si de AI DD (optimizeaza miscarile de spalare pentru protejarea tesaturilor) sau de TurboWash 360˚ (asigura curatarea in profunzime cu ajutorul duzelor 3D in 4 directii). Datorita conectivitatii Wi-Fi, controlul masinii se poate face si prin intermediul aplicatiei SmartThinQ sau cu ajutorul asistentilor vocali Alexa de la Amazon sau Google Assistant. Functiile suplimentare includ blocarea accesului copiilor la meniu, pornirea intarziata, spalarea intensiva sau clatirea suplimentara. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ eficienta energetica excelenta;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programelor standard este mare.

Concluzii

In concluzie, LG F4WV910P2SE este o masina de spalat rufe premium cu design elegant si capacitate mare de incarcare. Eficienta energetica excelenta, tehnologiile de ultima generatie si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de LG.  

Tags: