Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE Masina de Spalat Rufe ⭐ Pareri si Review
Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE

Product Name: Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE

Product Description: Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica foarte buna. Tehnologiile si functiile moderne, gama variata de programe si extragarantia oferita de producator sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Electrolux.

Pros

+ design modern;

+ eficienta energetica excelenta;

+ 14 cicluri de spalare;

+ tehnologii si functii utile;

+ viteza mare de centrifugare;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Cons

– durata programelor este destul de mare;

– pretul este pe masura specificatiilor.

 

Electrolux este un brand cunoscut la nivel mondial pentru gama sa variata de electrocasnice de inalta calitate. Cu o istorie de peste un secol, compania s-a dedicat sa ofere solutii inovatoare si eficiente pentru a aduce confort in locuintele oamenilor. Portofoliul Electrolux include aparate frigorifice, masini de spalat rufe, uscatoare automate, masini de spalat vase, cuptoare, plite sau aspiratoare. Cele mai noi produse combina tehnologiile avansate cu un design elegant si o functionalitate practica. Masinile de spalat Electrolux dispun de ciclurile de spalare inteligente, motoare economice si silentioase si o gama variata de functii si optiuni suplimentare. Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE este o astfel de masina de spalat rufe de generatie noua iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE

Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE are un design interesant, cu o carcasa alba si un hublou supradimensionat. Hubloul are o rama neagra si un maner arcuit, care contribuie la eleganta desginului. Peretii laterali dispun de striatii create pentru reducerea nivelului vibratiilor din timpul spalarii si al clatirii. In interior, cuva are un design special care impreuna cu forma paletelor protejeaza chiar si tesaturile delicate. Capacitatea de incarcare a masinii este de 8 Kg, fiind destinata familiilor formate din 3-4 persoane.

Masina are o baza patrata (59.9 x 59.7 cm) si o inaltime standard (84.7 cm), necesitand un spatiu mai mare pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe performante pe care le-am analizat recent sunt: Haier HW80-B14939-S sau Beko B5WFU58415M.

Eficienta energetica, centrifugare si zgomot

Eficienta energetica Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE

Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE are un motor inverter cu magnet permanent care este fiabil si economic. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa A, un ciclu de spalare avand un consum de doar 0.42 kWh. Consumul de apa de 42 litri/ciclu este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate ponderata dupa spalare si stoarcere care este de 53.4%. Viteza de centifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, iar zgomotul maxim poate atinge 74 dB.

Panou de control, programe si functii

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE

Panoul de control consta intr-un display digital incadrat de selectoare tactile si un disc rotativ pentru programele de spalare. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare: Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Lana, Pilote, Centrifugare/Evacuare, Clatire, Steam FreshScent, Abur pentru casmir, Articole sportive, Abur AntiAllergy, Rapid 20 min, MixCare 69 min. Durata unui program standard este de 3 ore si 35 minute, insa exista si optiuni rapide pentru o cantitate mai redusa de rufe.

Cele mai importante optiuni suplimentare sunt startul intarziat, prespalare, clatire suplimentara sau plus steam. 

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme de generatie noua precum:

 • SensiCare – ajusteaza consumul de apa si timpul de spalare in functie de greutatea rufelor;
 • SteamCare – reduce formarea cutelor cu ajutorul aburului fierbinte.

Garantia de care beneficiaza aceasta masina de spalat este una extinsa de 5 ani. 

Puncte tari

+ design modern;

+ eficienta energetica excelenta;

+ 14 cicluri de spalare;

+ tehnologii si functii utile;

+ viteza mare de centrifugare;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– durata programelor este destul de mare;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

In concluzie, Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica foarte buna. Tehnologiile si functiile moderne, gama variata de programe si extragarantia oferita de producator sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Electrolux. 

button-3

Manual de utilizare Electrolux PerfectCare700 EW7F348PSE