Masina de spalat rufe slim LG F2WN6S7S1 review

LG F2WN6S7S1
Masina de spalat rufe slim LG F2WN6S7S1

Product Name: LG F2WN6S7S1

Product Description: LG F2WN6S7S1 este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg, 14 programe de spalare si eficienta energetica buna.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

LG F2WN6S7S1 este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si o eficienta energetica foarte buna. Tehnologiile si functiile moderne, nivelul redus al zgomotului si gama variata de programe sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat produsa de LG. 

Achizitia unui apartament de mici dimensiuni presupune si utilizarea unor aparate electrocasnice cu dimensiuni mai mici. Intr-un astfel de apartament veti putea opta pentru un frigider mai mic cu 2 usi sau pentru o masina de spalat rufe slim care se va putea instala si intr-o nisa de pe hol sau intr-o baie mai ingusta. Pe langa dimensiunile mai mici, o masina slim va avea si o capacitate de incarcare mai redusa, fiind in general potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane. In continuare va vom prezenta o masina slim de spalat rufe cu speficatii tehnice excelente care se afla in portofoliul LG.

Masina de spalat rufe slim LG F2WN6S7S1

Masina de spalat rufe compacta

LG F2WN6S7S1 este o masina de spalat rufe cu design elegant dominat de hubloul mare cu rama din sticla albastra. Deschiderea hubloului se face spre stanga iar unghiul larg asigura incarcarea si descarcarea usoara chiar si a rufelor sau pledurilor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 60 x 45 x 85 cm, un tambur cu volum de 42 litri si o capacitate maxima de incarcare de 7 Kg. 

Motor economic si silentios

LG F2WN6S7S1 are un motor inverter direct drive cu un consum anual de energie de 139 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica: A+++. Consumul anual de apa de 9240 litri este unul destul de redus, iar eficienta la centrifugare este incadrata in a doua clasa, B. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte pana la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 59 dB este unul foarte scazut, insa cel de centrifugare de 75 dB poate fi destul de deranjant. 

14 cicluri de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ cromat pentru selectarea ciclului de spalare care este incadrat de doua butoane pentru pornire/oprire si pauza. In partea drepata exista un display digital cu afisaj alb sub care se afla mai multe butoane care permit modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Cele 14 programe de spalare includ o gama variata de optiuni atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, delicate, lana, multi-tesaturi) dar si pentru echipament sportiv sau pleduri. Exista si 2 programe care utilizeaza aburul fierbinte pentru eliminarea alergenilor care pot crea probleme de sanatate bebelusilor sau persoanelor sensibile. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid TurboWash cu durata de doar 59 de minute si un program Speed 14 pentru incarcaturile mici de haine care sunt putin murdare. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

LG F2WN6S7S1

Tehnologii de ultima generatie

Cea mai importanta tehnologie utilizata de acest model este SmartThinQ care permite controlarea masinii prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone sau descarcarea de cicluri noi de spalat. Alte tehnologii utile sunt AI DD care detecteaza automat tipul tesaturilor si seteaza miscarile tamburului pentru protejarea acestora sau LG Steam care indeparteaza pana la 99.9% dintre alergenii din haine si lenjerii. Dintre functiile disponibile amintim prespalarea hainelor, finalul intarziat al programului de spalare, adaugarea unor articole in primele minute ale ciclului de spalare sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ motor inverter direct drive

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ panou de control intuitiv

+ gama variata de programe

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul intreg este destul de mare

Concluzii

In concluzie, LG F2WN6S7S1 este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si o eficienta energetica foarte buna. Tehnologiile si functiile moderne, nivelul redus al zgomotului si gama variata de programe sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat produsa de LG. 

Manual de utilizare LG F2WN6S7S1

Tags: