Masina de spalat rufe slim Candy Rapido RO4 1274DXH5\1-S pareri si review

🥇 Candy Rapido RO4 1274DXH51-S - 7 Kg, Clasa A+++, 16 programe, 51-72 dB, Wi-Fi
Masina de spalat rufe Candy Rapido RO4 1274DXH5/1-S

Product Name: Candy Rapido RO4 1274DXH5\1-S

Product Description: Candy Rapido RO4 1274DXH5\1-S este o masina de spalat rufe slim cu capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm si dispune de 16 cicluri de spalare si de functii moderne.

Brand: Candy

 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Candy Rapido RO4 1274DXH51-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, conexiunea Wi-Fi si functiile moderne fac din aceasta masina de spalat o alegere foarte buna pentru casele si apartamentele mici. 

Pros

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter

+ eficienta energetica A+++

+ 16 cicluri de spalare

+ conexiune Wi-Fi

+ functii moderne

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

Apartamentele si casele care dispun de spatii generoase au preturi ridicate, de aceea multe familii opteaza pentru locuinte cu suprafete utile mai mici. Pentru a maximiza spatiul disponibil dintr-o astfel de locuinta, este necesara achizitionarea unor electrocasnice compacte, care sa necesite un spatiu de instalare cat mai mic. De exemplu, o masina de spalat rufe slim se va putea instala atat in bucatarie, sub blatul de lucru, cat si intr-o baie de serviciu sau pe un hol mai mic. O astfel de masina de spalat rufe slim cu functii si optiuni moderne este si modelul produs de Candy a carui prezentare o puteti gasi in continuare.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Masina de spalat rufe Candy Rapido RO4 1274DXH5/1-S

Masina compacta de spalat rufe

Masina de spalat rufe Candy Rapido RO4 1274DXH5\1-S are un design modern, cu hublou supradimensionat si panou de control mare in partea centrala. Hubloul are directia de deschidere standard si un diametru de 35 cm care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor in/din tamburul cu volum de 48 litri. Aceasta masina are o adancime de doar 45 cm, o latime de 60 cm si o inaltime de 85 cm iar capacitatea maxima de incarcare este de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor inverter economic

Candy Rapido RO4 1274DXH5\1-S are un motor inverter de generatie noua, cu un consum anual estimativ de 138 kWh care este incadrat in clasa A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 7 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in 4 trepte in functie de tipul articolelor spalate. Nivelul zgomotului de spalare este de 51 dB iar cel de centrifugare atinge 74 dB la viteza maxima de stoarcere. 

16 cicluri de spalare

Panoul de control dispune de un display digital cu afisaj rosu in partea centrala sub care se afla 7 butoane tactile pentru diferite functii si optiuni, iar in partea dreapta se afla selectorul rotativ pentru programele de spalare. Acest model dispune de 16 programe de spalare care includ optiuni clasice in functie de tipul tesaturii dar si moderne precum Sport pentru echipamentul sportiv sau Hygiene pentru eliminarea alergenilor din hainele bebelusilor. In plus, aveti la dispozitie si 3 programe rapide cu o durata cuprinsa intre 14 si 33 de minute, care sunt potrivite pentru hainele putin murdare. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Candy Rapido RO4 1274DXH5/1-S

Conexiune Wi-Fi

Fiind un model de generatie noua, Rapido RO4 1274DXH5\1-S dispune de conexiune Wi-Fi si Bluetooth care permit controlarea masinii prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone sau tableta. Cele mai importante functii de care dispune aceasta masina de spalat sunt:

 • Abur care previne formarea cutelor pe haine si elimina alergenii din tesaturi;
 • Delay prin care puteti programa inceputul ciclului de spalare intr-un interval de 24 de ore;
 • Kilo Detector care regleaza automat durata programului de spalare si cantitatea necesara de apa in functie de cantitatea de rufe incarcata;
 • Snap and Wash prin care veti primi o recomandare privind programul potrivit daca faceti o fotografie a rufelor pe care doriti sa le spalati.

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter

+ eficienta energetica A+++

+ 16 cicluri de spalare

+ conexiune Wi-Fi

+ functii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Candy Rapido RO4 1274DXH5\1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, conexiunea Wi-Fi si functiile moderne fac din aceasta masina de spalat o alegere foarte buna pentru casele si apartamentele mici.