Samsung WW90T534DAT/S7, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa A – Pareri si Review

▷ Samsung WW90T534DAT/S7 Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Samsung WW90T534DAT/S7

Product Name: Samsung WW90T534DAT/S7

Product Description: Samsung WW90T534DAT/S7 este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 22 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Samsung

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.9

Sumar

Samsung WW90T534DAT/S7 este o masina de spalat rufe cu design premium si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica excelenta, gama variata de programe si nivelul redus al zgomotului fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Samsung una din cele mai bune alegeri pe care o puteti face.

Pros

+ design premium;

+ panou de control tactil;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ 22 de cicluri de spalare;

+ tehnologii si functii moderne.

Cons

– garantie standard;

– pretul este destul de mare;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania sud-coreeana Samsung este unul din cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice mari la nivel mondial. Portofoliul Samsung include atat masini de spalat rufe, uscatoare automate sau masini de spalat vase cat si combine frigorifice sau frigidere. Pretul acestor aparate este destul de ridicat, insa electrocasnicele Samsung se remarca atat printr-un design modern cat si prin specificatii tehnice foarte bune. Samsung WW90T534DAT/S7 este o masina de spalat rufe lansata recent, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW90T534DAT/S7

Samsung WW90T534DAT/S7 – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Samsung WW90T534DAT/S7 are un design actual, demn de anul 2022. Hubloul are o rama din sticla neagra, iar panoul de control minimalist contine un display digital si selectoare tactile. Peretii laterali au un design box in box, creat pentru a reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului din timpul spalarii si stoarcerii.

Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 9 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane.  Dimensiunile masinii sunt de 60 x 55 x 85 cm, pentru instalarea avand nevoie de un spatiu mai generos. Alte masini de spalat rufe performante pe care le-am analizat recent sunt: AEG L7FEC41PS (10 Kg, clasa A) sau Beko B5WFU78418WB (8 Kg, Clasa A).

Eficienta energetica, centrifugare si zgomot

Eficienta energetica Samsung WW90T534DAT/S7

Samsung WW90T534DAT/S7 are un motor superior Digital Inverter, care are o fiabilitate excelenta confirmata de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. Eficienta energetica a motorului este foarte buna, fiind incadrata in cea mai buna clasa, A. Un program standard are un consum de doar 0.49 kWh si 50 litri de apa si dureaza 3 ore si 48 de minute. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un nivel destul de scazut de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului este un al atu al acestui model, valoarea de 72 dB fiind mult mai redusa in comparatie cu cea a altor modele de generatie mai veche. 

Panou de control, programe si functii

Panoul de control contine un disc rotativ cromat si un display digital mare, incadrat de selectoare tactile. Controlarea masinii se poate face si prin intermediul aplicatiei pentru smartphone SmartThing, gratie conectivitatii Wi-Fi. Acest model dispune de nu mai putin de 22 de cicluri de spalare: Eco 40-60, Active Wear, Lenjerie de pat, Bumbac, Rufe delicate, Drain/Spin, Hygiene Steam, Mixte, Clatire+Stoarcere, Silent Wash, Prosoape, 15′ Quick Wash, Baby Care, Cloudy Day, Colorate, Denim, Drum clean, Intense Cold, Outdoor, Camasi si Lana. Cele mai importante functii suplimentare sunt prespalare, final intarziat, spalare rapida sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Tehnologii si garantie

Pe langa conectivitatea Wi-Fi, acest model utilizeaza si alte tehnologii moderne dezvoltate de Samsung precum:

 • Eco Bubble – curata in profunzime chiar si la temperaturi mai scazute, gratie bulelor de detergent care patrund rapid in tesatura;
 • AI Control – memoreaza setarile preferate, sugerea programe de spalare si afiseaza informatii utile;
 • Hygiene Steam – indeparteaza petele dificile si elimina alergenii din haine cu ajutorul aburului fierbinte;
 • Digital Inverter – asigura functionarea economic si silentioasa a motorului.

Aceasta masina de spalat beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design premium;

+ panou de control tactil;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ 22 de cicluri de spalare;

+ tehnologii si functii moderne.

Puncte slabe

– garantie standard;

– pretul este destul de mare;

Concluzii

In concluzie, Samsung WW90T534DAT/S7 este o masina de spalat rufe cu design premium si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica excelenta, gama variata de programe si nivelul redus al zgomotului fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Samsung una din cele mai bune alegeri pe care o puteti face. 

button-3

Manual de utilizare Samsung WW90T534DAT/S7

Tags: