Samsung WW90T734DBX/S7, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Samsung WW90T734DBX/S7 - 9 Kg, Clasa A, 1400 RPM, 72 dB - Pareri
Masina de spalat rufe Samsung WW90T734DBX/S7

Product Name: Samsung WW90T734DBX/S7

Product Description: Samsung WW90T734DBX/S7 este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM si are un nivel al zgomotului de doar 72 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.9

Summary

Samsung WW90T734DBX/S7 este o masina de spalat rufe cu design premium si eficienta energetica foarte buna. Cele 22 de programe de spalare, tehnologiile moderne si conectivitatea Wi-Fi fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Samsung o alegere foarte buna pentru orice locuinta moderna.  

Pros

+ design premium; + display digital tactil; + conectivitate Wi-Fi; + eficienta energetica incadrata in clasa A; + nivel redus al zgomotului; + 22 de programe de spalare; + raport bun intre calitate si pret.

Cons

– durata programelor este destul de mare; – setarea dozajului pentru detergent nu este foarte usoara.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice produse de compania sud-coreeana Samsung se bucura de o popularitate in crestere in ultimii ani. Aceasta popularitate se bazeaza atat pe designul modern al electrocasnicelor dar mai ales pe specificatiile tehnice foarte bune. In plus, tehnologiile moderne dezvoltate de Samsung asigura performante excelente si o eficienta energetica foarte buna. Samsung WW90T734DBX/S7 este o astfel de masna de spalat rufe cu performante excelente, in in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Samsung WW90T734DBX/S7

Samsung WW90T734DBX/S7 – masina de spalat rufe cu design premium

Samsung WW90T734DBX/S7 este o masina de spalat rufe cu design premium, care ii permite integrarea in orice locuinta moderna. Masina are o carcasa argintie si un hublou mare cu rama neagra lucioasa. Lateralele masinii au un design bon in box creat pentru a asigura reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. 

Capacitatea de incarcare a masinii este de 9 Kg de rufe, fiind un model potrivit pentru familiile care au 2-3 copii. Un volum generos inseamna si dimensiuni mai mari ( 60 x 55 x 85 cm), astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat performante produse de Samsung sunt: Samsung WW70TA046AE/LE, Samsung DV80T5220AX/S7 sau Samsung WW70AA126AE/LE.

Motor digital inverter economic

Samsung WW90T734DBX/S7 are un motor digital inverter care este fiabil, economic si silentios. Eficienta energetica este incadrata in cea mai bun clasa, A, acest model fiind unul din cele mai economice de pe piata. Un program standard de spalare are un consum de doar 0.46 kWh si 50 litri de apa si dureaza 3 ore si 38 de minute.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, eficienta la centrifugare fiind incadrata in clasa B. Nivelul zgomotului poate atinge 72 dB in cazul stoarcerii la viteza maxima. Fiabilitatea foarte buna a motorului este confirmata si de garantatia extinsa de 10 ani oferita de Samsung. 

Panou de control tactil

Panoul de control are un display digital mare, selectoare tactile si un disc rotativ cromat in partea centrala. Acest  model dispune de nu mai putin de 22 de programe de spalare, care includ optiuni pentru anumite articole (denim, camasi, prosoape, lenjerie de pat, hainele bebelusilor) sau tesaturi (bumbac, lana, sintetice, delicate). De asemenea, exista si un program silentios si unul rapid cu durata de doar 39 de minute. Mai mult, gratie tehnologiei  Hygiene Steam, veti putea sa indepaetati pana la 99% dintre bacteriile si alergenii din haine.

Masina de spalat rufe Samsung WW90T734DBX/S7

Tehnologii de ultima generatie

Pe langa Hygiene Steam, aceasta masina utilizeaza si alte tehnologii de ultima generatie precum Quick Bubble care reduce timpul de spalare cu pana la 50% sau Eco Bubble (curata tesaturile in profunzime chiar si la o temperatura mai scazuta).

Controlul masinii se poate face si prin intermediul aplicatiei mobile Smart Things datorita conectivitatii Wi-Fi iar tehnologia AI Control permite personalizarea spalarii si afisarea informatiilor in timp util. Cele mai importante functii sunt finalul intarziat al programelor, prespalarea si spalarea intensiva, curatarea tamburului si blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design premium;

+ display digital tactil;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ 22 de programe de spalare;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe 

– durata programelor este destul de mare;

– setarea dozajului pentru detergent nu este foarte usoara.

Concluzii

Concluzionand, Samsung WW90T734DBX/S7 este o masina de spalat rufe cu design premium si eficienta energetica foarte buna. Cele 22 de programe de spalare, tehnologiile moderne si conectivitatea Wi-Fi fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Samsung o alegere foarte buna pentru orice locuinta moderna.

Tags: