Masina de spalat rufe Slim Candy RapidO RO41274DXH5\1-S review

Candy RapidO RO41274DXH51-S
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si programe
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Candy RapidO RO41274DXH51-S este o masina de spalat rufe moderna cu o gama variata de programe si un consum redus de energie. Nivelul rezonabil al zgomotului de spalare, functiile suplimentare si conectivitatea Wi-Fi sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Candy. 

Masinile de spalat rufe slim sunt aparate electrocasnice cu dimensiuni compacte, care pot fi instalate in bai si bucatarii mici sau chiar intr-o nisa pe hol. Aceste masini au o capacitate mai mica de incarcare, astfel ca sunt destinate utilizarii de catre persoanele singure sau familiile fara copii.In afara de dimensiuni si capacitate, o masina de spalat rufe slim are specificatii tehnice identice cu masinile de spalat clasice, cele mai importante fiind eficienta energetica, viteza de stoarcere, numarul de programe sau nivelul de zgomot. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe slim de generatie noua care este comercializata sub brandul Candy.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Masina de spalat rufe Candy RapidO RO41274DXH5/1-S

Masina de spalat slim cu design modern

Candy RapidO RO41274DXH5\1-S este o masina de spalat rufe slim cu design modern dominat de hubloul cu rama groasa si sticla transparenta. Hubloul are directia de deschidere clasica, spre stanga, iar diametrul este suficient de larg pentru a permite incarcarea facila a hainelor, lenjeriilor sau pilotelor mai voluminoase. Acest model are o latime si o inaltime standard (60 x 85 cm) si o adancime de doar 45 cm, putand sa fie instalata intr-un spatiu mai ingust din hol sau sub blatul din bucatarie. Capacitatea de incarcare este de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au cel mult un copil. 

Clasa A+++ de eficienta energetica

Candy RapidO RO41274DXH5\1-S are un motor inverter foarte economic, consumul anual estimativ fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi ajustata in 4 trepte in functie de tipul tesaturilor pe care le spalati. Nivelul zgomotului de spalare de 52 dB este unul redus, iar cel de centrifugare poate sa ajunga la 74 dB, o valoare mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele slim. 

16 cicluri de spalare

Panoul de control are o organizare atipica, in partea centrala fiind un display digital mare cu afisaj rosu care este incadrat de mai mult butoane cu touch pentru activarea unor functii sau modificarea unor optiuni. In partea dreapta exista un buton rotativ mare care permite selectarea unui program de spalare din cele 16 optiuni disponibile. Veti putea selecta atat programe in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, delicate) cat si programe pentru echipamentul sportiv sau in functie de culori. In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 39 minute care permite spalarea unei cantitati reduse de haine. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Candy RapidO RO41274DXH5/1-S

Functii moderne

Masina de spalat dispune de mai multe functii utile precum Steam Care foloseste aburul pentru indepartarea eficienta a petelor, Start Delay care permite programarea pornirii intr-un interval de 24 de ore sau Kilo Detector care ajusteaza automat consumul de energie si apa in functie de greutatea hainelor incarcate. In plus, conexiunea Wi-Fi permite conectarea aplicatiei Simply Wi-Fi pentru adaugarea unor functii sau pentru verificarea functionarii corecte a acesteia. Confirmarea calitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital cu touch

+ eficienta energetica A+++

+ 16 programe de spalare

+ functii suplimentare utile

+ conectivitate Wi-Fi

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, Candy RapidO RO41274DXH5\1-S este o masina de spalat rufe moderna cu o gama variata de programe si un consum redus de energie. Nivelul rezonabil al zgomotului de spalare, functiile suplimentare si conectivitatea Wi-Fi sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Candy. 

Tags: