Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN4W review

  • Eficienta
    (4.8)
  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (4.9)
4.9

Sumar

LG F2J5WN4W este o masina de spalat rufe slim model 2017 cu dimensiuni reduse si care foloseste tehnologii actuale precum conectivitatea cu telefonul mobil. In plus are un consum foarte redus de energie, un nivel scazut al zgomotului si multe programe de spalare care fac din aceasta masina de spalat alegerea ideala pentru cei care au un spatiu limitat de depozitare.

Daca nu dispuneti de un spatiu larg pentru depozitarea masinii de spalat dar doriti totusi o masina cu incarcare frontala atunci masinile de spalat slim sunt pentru dumneavoastra. Aceste masini de spalat sunt mai inguste avand o adancime de cel mult 45 cm in timp ce masinile de spalat standard au o adancime cuprinsa intre 55 si 70 cm. Cu toate ca au dimensiuni reduse, masinile de spalat slim moderne au capacitati de 6 sau 7 kilograme si folosesc cele mai noi tehnologii dezvoltate de producatori. Avand un raport calitate pret bun, aceste masini de spalat sunt alegerea perfecta pentru persoanele care locuiesc in apartamente mici cu spatii limitate de depozitare.

Masina de spalat rufe slim LG F2J5WN4W

LG F2J5WN4W este un model de masina de spalat rufe slim din 2017, cu un design clasic de culoare alba cu hublou de sticla si display de culoare neagra. Avand dimensiuni de 85 x 60 x 45 cm aceasta de masina rufe poate fi depozitata intr-un mic spatiu din hol, in bucatarie sau chiar in baie. Desi are dimensiuni reduse, aceasta masina de spalat are o capacitate maxima de spalare de 6.5 Kg in timp ce cuva are un volum de 42 de litri. Hubloul are un diametru de 30 cm in timp ce usa are un unghi de deschidere de 150 º ambele suficiente pentru o incarcare usoara chiar si a hainelor voluminoase sau a draperiilor de mari dimensiuni. Viteza minima de centrifugare a acestei masini de spalat este 400 rpm in timp ce viteza maxima este de 1200 rpm.

LG F2J5WN4W

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe LG F2J5WN4W este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, avand un consum anual de 146 kWh. Consumul de apa este de asemenea redus, la 9500 litri/an iar eficienta centrifugarii este incadrata in clasa B, rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa centrifugare. Fiind o masina de spalat de mici dimensiunie, F2J5WN4W este si foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului la spalare de 55 dB, respectiv 75 dB pentru centrifugare. Motorul cu actionare directe permite diferite miscari circulare, de balansare si amaestecare ale cuvei pentru diferitele tipuri de tesaturi de la cele rezistente la cele mai delicate.

Panoul de comanda este format dintr-un buton de pornire/oprire, un buton de pauza, un buton mare rotativ pentru selectare programelor si un display mare cu afisaj LED. LG F2J5WN4W are 14 programe de spalare pentru diferitele tipuri de tesaturi, cel mai scurt avand o durata de 30 de minute. In plus, cu ajutorul tehnologiei Tag On puteti descarca programe noi de spalare pe smartphone-ul dumneavoastra pe care le puteti transfera apoi in memoria masinii de spalat rufe.  Tot cu ajutorul telefonului mobil puteti sa diagnosticati foarte usor orice problema aparuta in timpul utilizarii. Alte doua functii importante sunt adaugarea rufelor dupa inceperea programului de spalare si temporizatorul care permite pornirea masinii de spalat cu intarziere intre 3 si 19 ore. Un mic inconvenient al aceste masini de spalat este faptul ca o mica parte din spuma de spalare ramane intre garnitura si usa masinii de spalat.

Concluzionand, LG F2J5WN4W este o masina de spalat rufe slim model 2017 cu dimensiuni reduse si care foloseste tehnologii actuale precum conectivitatea cu telefonul mobil. In plus are un consum foarte redus de energie, un nivel scazut al zgomotului si multe programe de spalare care fac din aceasta masina de spalat alegerea ideala pentru cei care au un spatiu limitat de depozitare.