Indesit INNEX BWE81285XWEEN, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ Indesit BWE81285XWEEN - 8 Kg, Clasa B, 1200 RPM, 16 programe - Pareri
Masina de spalat rufe Indesit BWE81285XWEEN

Product Name: Indesit BWE81285XWEEN

Product Description: Indesit BWE81285XWEEN este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 16 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: Indesit

 • Design
  (4.2)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

Indesit BWE81285XWEEN este o masina de spalat rufe cu design simplu si eficienta energetica buna. Numarul mare de programe, functiile si optiunile moderne si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Indesit.

Pros

+ panou de control intuitiv; + eficienta energetica incadrata in clasa B; + consum rezonabil de apa; + 16 cicluri de spalare; + funcii si optiuni utile; + raport bun intre calitate si pret.

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat; – design alb simplu; – viteza maxima de centrifugare de doar 1200 RPM.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice mari s-au scumpit in ultimele luni, iar oferta nu mai este la fel de generoasa. Totusi, exista in continuare electrocasnice care ofera un raport corect intre calitate si pret. De exemplu, compania italiana Indesit are in portofoliu aparate electrocasnice cu specificatii tehnice bune ce pot fi achizitionate la un pret rezonabil. Cele mai noi modele de aparate electrocascnice produse de Indesit au o eficienta energetica buna si dispun de sisteme si tehnologii moderne care le imbunatatesc performantele. Indesit INNEX BWE81285XWEEN este o astfel de masina de spalat rufe de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Indesit BWE81285XWEEN

Indesit INNEX BWE81285XWEEN – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Indesit BWE81285XWEEN are un design clasic, cu carcasa alba si hubou cu rama de aceeasi culoare. Peretii laterali au un design special care asigura un nivel mai redus al vibratiilor si a zgomotului. Usa se deschide la un unghi larg, insa diametrul nu este foarte larg, astfel ca hainele si articolele mai voluminoase se vor incarca mai greu.

Capacitatea de incarcare este de 8 Kg de rufe, aceasta masina fiind potrivita pentru o familie cu unul sau doi copii. Acest model are dimensiuni mai mari (59.5 x 63 x 84.5 cm), ceea ce inseamna ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai generos pentru instalare. 

Alte modele de masini de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg pe care le-am analizat sunt: 

Motor, eficienta energetica si centrifugare

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Indesit

Etichete energetica Indesit BWE81285XWEEN

Indesit BWE81285XWEEN are un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G. Un program standard are un consum de 0.54 kWh si 48 litri de apa, valori comparabile cu cele ale unor modele cu pret mai mare. Viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, eficienta de stoarcere a rufelor fiind incadrata in aceeasi clasa B. Nivelul zgomotului atinge 79 dB pentru viteza maxima, o valoare destul de mare care poate sa deranjeze pe celalte persoane din casa. 

Panou de control si cicluri de spalare

Indesit BWE81285XWEEN

Panoul de control este format dintr-un selector rotativ incadrat de 3 butoane in partea centrala si un display digital mare si un display digital cu 6 butoane in partea dreapta. Acest model dispune de 16 programe de spalare: Bumbac, Sintetice, Colorate, Delicate, Rapid 30 min, Bumbac 40 grade Celsius, Sintetice 40 grade Celsius, Mix, Eco 40-60 grade Celsius, Bumbac – rufe albe, Rapide, Pilote, Lana 20 grade Celsius, Clatire si Centrifugare, Centrifugare si Evacuare.

O optiune utila este Push & Wash care activeaza un program de spalare zilnica (4 Kg de rufe in 45 de minute la 30 de grade Celsius). Durata unui program standard este de 3 ore si 35 de minute, insa exista si un program rapid care permite spalarea unei cantitati mai reduse de hane. 

Functii si garantie

Acest model dispune de mai multe functii si sisteme moderne precum: 

 • WaterBalance Plus – utilizeaza un senzor inovativ pentru optimizarea consumului de apa in fiecare faza a spalarii;
 • Anti-Pata – ajuta la eliminarea celor mai dificile pete;
 • Anti-miros – scoate mirosurile neplacute din tesaturile sintetice;
 • Child Lock – blocheaza accesul copiilor la meniu.

INNEX BWE81285XWEEN beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni care poate fi extinsa cu unul sau doi ani cu un cost suplimentar.

Puncte tari

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ consum rezonabil de apa;

+ 16 cicluri de spalare;

+ funcii si optiuni utile;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– design alb simplu;

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 RPM.

Concluzii

In concluzie, Indesit BWE81285XWEEN este o masina de spalat rufe cu design simplu si eficienta energetica buna. Numarul mare de programe, functiile si optiunile moderne si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Indesit. 

Manual de utilizare Indesit BWE81285XWEEN