Masina de spalat rufe Whirlpool FFB7438BVEE pareri si review

? Whirlpool FFB7438BVEE - 7 Kg, Clasa A+++, 14 programe, 1400 rpm, 51/81 dB
Masina de spalat rufe Whirlpool FFB7438BVEE

Product Name: Whirlpool FFB7438BVEE

Product Description: Whirlpool FFB7438BVEE este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.8

Sumar

Whirlpool FFB7438BVEE este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica buna si gama variata de cicluri de spalare. Panoul de control inuitiv, tehnologiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica incadrata in clasa A+++

+ 14 programe de spalare

+ tehnologii si sisteme moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe se regasesc in orice casa, insa alegerea unui model potrivit nu este foarte usoara. Oferta foarte variata si multitudinea de tehnologii, sisteme si functii pot sa complice si mai mult decizia de achizitie. Cele mai importante specificatii ale unei masini de spalat rufe sunt capacitatea de incarcare, eficienta energetica, viteza maxima de centrifugare sau ciclurile de spalare disponibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu specificatii excelente care este produsa de compania americana Whirlpool.

Masina de spalat rufe Whirlpool FFB7438BVEE

Masina de spalat eleganta

Masina de spalat rufe Whirlpool FFB7438BVEE are un design modern dominat de hubloul mare cu rama din sticla neagra. Incarcarea hainelor sau articolelor mai voluminoase este facilitata atat de diametrul de 34 cm al hubloului cat si de unghiul larg de deschidere al acestuia. Dimensiunile masinii de 59.5 x 57.5 x 84.5 cm permit instalarea acesteia atat sub blatul din bucatarie cat si pe hol sau in baie. Capacitatea de incarcare este de 7 Kg, fiind un model destinat utilizarii familiilor formate din 2-3 persoane.

Motor inverter economic

Whirlpool FFB7438BVEE are un motor SenseInverter de generatie noua care utilizeaza miscari bine calibrate ale tamburului pentru a reduce frecarea si impaslirea tesaturilor. Consumul energetic anual are o valoare estimata de 157 kWh si este incadrat in clasa A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 8 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, eficienta energetica la stoarcere fiind incadrata in clasa B. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 51 dB insa cel de centrifugare poate atinge o valoare mare de 81 dB, putand sa fie deranjat pentru celelalte persoane din casa.

13 cicluri de spalare

Panoul de control are un display multifunctional BigDigit care este usor de utilizat si un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Cele 13 cicluri de spalare sunt organizate in functie de tipul tesaturii si al culorii (bumbac, lana, sintetice, delicate, albe), al articolelor (echipament sportiv, pilote) sau al timpului (program rapid cu durata de doar 30 de minute). In plus, gratie tehnologiei Steam Hygiene, exista si un program de improspatare cu abur fierbinte a hainelor putin purtate care dureaza doar 20 de minute.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Whirlpool FFB7438BVEE

Sisteme si functii moderne

Pe langa Steam Hygiene acest model utilizeaza si alte tehnologii si sisteme moderne precum:

 • Al 6-lea simt care alege parametrii de spalare in functie de tipul si dimensiunea incarcarii;
 • FreshCare+ care mentine hainele proaspete cel mult 6 ore de la finalizarea ciclului de spalare;
 • SoftMove care utilizeaza 6 miscari delicate ale tamburului in functie de tipul tesaturii.

Dintre functiile optionale cele mai utile sunt pornirea intarziata, Clean+ care permite personalizarea programelor in functie de nivelul de murdarie al hainelor sau clatirea intensiva a hainelor persoanelor sensibile.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica incadrata in clasa A+++

+ 14 programe de spalare

+ tehnologii si sisteme moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FFB7438BVEE este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica buna si gama variata de cicluri de spalare. Panoul de control inuitiv, tehnologiile moderne si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.