Samsung WW80TA046AE/LE, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Review ◁: Samsung WW80TA046AE/LE - 8 Kg, Clasa B, 1400 RPM, 14 programe
Masina de spalat rufe Samsung WW80TA046AE/LE

Product Name: Samsung WW80TA046AE/LE

Product Description: Samsung WW80TA046AE/LE este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica incadrata in clasa B si capacitatea de incarcare de 8 Kg. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Sumar

Samsung WW80TA046AE/LE este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, garantia extinsa pentru motor si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Samsung o alegere excelenta pentru orice locuinta moderna. 

Pros

+ design modern;

+ eficienta energetica buna;

+ viteza mare de centrifugare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantie extinsa de 10 ani pentru motor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– durata programelor este mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania sud-coreeana Samsung are un portofoliu variat de aparate electrocasnice mari, precum masini de spalat rufe, uscatoare automate sau combine frigorifice. Electrocasnicele comercializate sub brandul Samsung se remarca atat printr-un design modern, cat si prin specificatii tehnice bune. In plus, tehnologiile modernde dezvoltate de Samsung asigura eficientizarea consumului energetic si imbunatatirea performantelor. Samsung WW80TA046AE/LE este o astfel de masina de spalat rufe moderna, iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW80TA046AE/LE

Samsung WW80TA046AE/LE – masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe Samsung WW80TA046AE/LE are o carcasa alba si un hublou mare cu rama groasa din sticla neagra. Lateralele masinii au un design special, menit sa reduca nivelul zgomotului si al vibratiilor. Hubloul are un diametru generos, care faciliteaza incarcarea hainelor si a altor articole mai voluminoase. Capacitatea de incarcare a masinii este de 8 Kg de rufe, fiind un model destinat utilizarii familiilor formate din 3-4 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 55 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si sub blatul din bucatarie. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare si specificatii tehnice bune sunt: Samsung WW80T304MBS/LE, Beko WUE8736XST, Whirlpool TDLRB7222BSEUN sau Miele WWD 320 WPS LW

Motor economic si fiabil

Samsung WW80TA046AE/LE are un motor digital inverter, care este atat durabil, cat si economic. Eficienta energetica este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G), un ciclu standard de spalare avand un consum de 0.55 kWh si 48 de litri de apa. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului poate atinge 72 dB in cazul stoarcerii la viteza maxima, fiind mai redus in comparatie cu cel al altor modele de generatie mai veche. Fiabilitatea foarte buna a motorului este confirmata si de extragarantia de 10 ani oferita de Samsung. 

Samsung WW80TA046AE/LE

Programe variate de spalare

Panoul de control contine un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj albastru si mai multe butoane pentru modificarea unor functii si optiuni. Masina dispune de 14 cicluri de spalare organizate atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana, delicate) cat si al articolelor (lenjerie de pat, rufe colorate). In plus, exista si un program de spalare rapida cu durata de doar 15 minute, potrivit insa pentru o cantitate mai redusa de haine. Gratie tehnologiei Hygiene Steam, exista si un ciclu de spalare cu abur fierbinte care inmoaie murdaria si elimina alergenii din haine. Durata unui program standard este insa destul de mare (3 ore si 38 de minute). Functiile optionale includ clatirea tamburului, final intarziat, prespalare sau siguranta pentru copii. 

Puncte tari

+ design modern;

+ eficienta energetica buna;

+ viteza mare de centrifugare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantie extinsa de 10 ani pentru motor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– durata programelor este mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

Concluzii

In concluzie, Samsung WW80TA046AE/LE este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, garantia extinsa pentru motor si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Samsung o alegere excelenta pentru orice locuinta moderna.