Samsung WW70AA126AE/LE, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa D, 1200 RPM – Review si Pareri

▷ Review Samsung WW70AA126AE/LE - 7 Kg, Clasa D, 1200 RPM, 72 dB - Pareri
Masina de spalat rufe Samsung WW70AA126AE/LE

Product Name: Samsung WW70AA126AE/LE

Product Description: Samsung WW70AA126AE/LE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.4

Sumar

Samsung WW70AA126AE/LE este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Tehnologiile moderne, extragarantia pentru motor si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung.

Pros

+ design actual;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica este incadrata in clasa D;

– viteza de centrifugare de doar 1200 RPM.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania sud-coreeana Samsung are un portofoliu variat de masini de spalat rufe, care include si modele cu uscator. Cele mai noi masini de spalat rufe produse de Samsung au un design modern si specificatii tehnice peste medie. In plus, tehnologiile dezvoltate de Samsung le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. Samsung WW70AA126AE/LE este o astfel de masina de spalat rufe cu specificatii tehnice bune, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW70AA126AE/LE

Samsung WW70AA126AE/LE – masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe Samsung WW70AA126AE/LE are un design elegant, din care iese in evidenta hubloul mare cu rama neagra. Diametrul hubloului este suficient de larg pentru a permite incarcarea facila chiar si a hainelor sau articolelor mai voluminoase. Peretii laterali ai masinii au un design special, care contribuie la reducerea vibratiilor si a zgomotului din timpul spalarii.

Capacitatea de incarcare a masinii este de 7 Kg de rufe, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Fiind un model slim, adancimea masinii este de doar 45 cm, astfel ca o veti putea instala chiar si intr-o bucatarie mai ingusta. Alte modele de masini de spalat rufe de generatie nou produse de Samsung sunt: Samsung WW90T4040CE/LE, Samsung WW70AA626AE/LE sau Samsung WW70TA046AE/LE.

Motor Digital Inverter

Samsung WW70AA126AE/LE are un motor Digital inverter care are o fiabilitate excelenta, fapt confirmat si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. Eficienta energetica este incadrata in clasa D (pe o scara de la A la G), un ciclul de spalare standard avand un consum de 0.69 kWh. Consumul de apa de 45 litri este unul rezonabil, la fel ca si gradul de umiditate a rufelor dupa spalare si stoarcere la viteza maxima.

Centrifugarea poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1200 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului poate atinge cel mult 72 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu cea a altor modele de generatie mai veche.

Programe variate de spalare

Panoul de control contine un disc rotativ in partea centrala si un display digital cu afisaj albastru in partea dreapta. Cele 14 cicluri disponibile permit spalarea in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, sintetice) sau al articolelor (lenjerie de pat, rufe delicate). Exista si un program rapid cu durata de doar 15 minute, care insa este potrivit pentru o cantitate redusa de rufe.

Gratie tehnologiei Steam Wash, aveti la dispozitie si un program cu abur fierbinte care elimina pana la 99.9% dintre bacteriile si alergenii din haine. 

Samsung WW70AA126AE/LE

Tehnologii moderne

Pe langa tehnologia Steam Wash, acest model utilizeaza si alte tehnologii si functii moderne precum Eco Bubble (elimina cele mai dificile pete cu ajutorul unor bule din detergent care patrund in profunzimea tesaturilor) sau Bubble Soak (permite eliminarea petelor persistente prin inmuierea hainelor in bule active). Cele mai importante optiuni suplimentare sunt calcarea facila, finalul intarziat, spalarea intensiva sau finalul intarziat al programelor. 

Puncte tari

+ design actual;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica este incadrata in clasa D;

– viteza de centrifugare de doar 1200 RPM.

Concluzii

In concluzie, Samsung WW70AA126AE/LE este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Tehnologiile moderne, extragarantia pentru motor si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung.