Masina de spalat vase Beko DTC36610W review

 • Eficienta
  (4.5)
 • Consum
  (4)
 • Calitate/pret
  (4.5)
4.3

Sumar

Beko DTC36610W este masina de spalat vase mini cu 6 programe eficiente de spalare, un consum rezonabil de energie atat pentru spalare cat si pentru uscare. Display-ul digital, garantia extinsa de 5 ani oferita de producator si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat produse de Beko.

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

O masina de spalat vase este un aparat electrocasnic foarte util, insa nu se regaseste in multe bucatarii din cauza spatiului limitat. In ultimul timp au aparut insa si modele de masini de spalat vase de mici dimensiuni care se vor ocupa un spatiu mai redus, putandu-se instala si in mobilierul din bucatarie. Utilizand o astfel de masina de spalat vase veti economisi apa si energie dar va veti proteja si mainile sau unghiile de substantele de curatare sau de grasimile din resturile de mancare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat vase de mici dimensiuni care este produsa de Beko, unul din cei mai importanti producatori de electrocasnice la nivel european.

Masina de spalat vase Beko DTC36610W

Masini de spalat vase mini

Beko DTC36610W este o masina de spalat vase de mici dimensiuni cu un design clasic de culoare alba si un display digital cu fundal negru. Acest model are dimensiuni de 43.8 x 55 x 50 cm si o capacitate de 6 seturi de vase fiind potrivit pentru familiile mai mici, care dispun de o bucatarie mai ingusta.

Eficienta si silentiozitate

Beko DTC36610W are un consum anual de energie de 174 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, consumul de apa de 7 litri pentru un ciclu de spalare standard fiind de asemenea unul destul de scazut. Nivelul zgomotului de 49 dB este un atu al acestei masini de spalat care nu va va deranja de la celelelte activitati din bucatarie.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Beko DTC36610W

Programe si optiuni

Panoul de control situat in partea dreapta a masinii are un display digital care afiseaza timpul de spalare, 4 butoane cu touch pentru pornire/oprire, pauza si selectarea programelor si mai multi indicatori luminosi pentru functiile speciale. Acest model dispune de 6 programe de spalare precum:

 • Glass care – care este destinat paharelor si vaselor din sticla care sunt spalate la o temperatura de 40°C
 • Eco 50°C – program de spalare care asigura un consum mai redus de energie
 • Intensive 70°C – program destinat vaselor foarte murdare sau pe care murdaria s-a uscat
 • Quick Wash – program destinat vaselor mai putin murdare care are o durata de doar 30 de minute

Cele mai importante tehnoologii si optiuni sunt Flexible Halfload  care reduce consumul pentru incarcaturile mai mici de vase sau Silenttech care asigura o functionare silentioasa si cu mai putine vibratii.

Puncte tari

+ design compact

+ consum rezonabil de energie si apa

+ display digital

+ 6 programe de spalare

+ nivel redus al zgomotului

Puncte slabe

– programele de spalare au o durata destul de lunga

Concluzii

In concluzie, Beko DTC36610W este masina de spalat vase mini cu 6 programe eficiente de spalare, un consum rezonabil de energie atat pentru spalare cat si pentru uscare. Display-ul digital, garantia extinsa de 5 ani oferita de producator si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat produse de Beko.