Masina de spalat vase Bosch SME63N20EU review

  • Eficienta
    (5)
  • Capacitate
    (4.5)
  • Programe
    (5)
4.8

Masinile de spalat vase sunt aparate utile atat acasa, cat si in restaurante sau cantine si tocmai din aceste motive ele atrag din ce in ce mai multi cumparatori (pana la urma, nu sunt chiar aparatele electrocasnice clasice in viziunea romanilor). Asa ca este normal ca pe piata sa existe atat modele mai ieftine cat si unele premium. Despre ultima categorie vom vorbi si in cele ce urmeaza. Mai exact, despre Bosch SME63N20EU, o masina de spalat vase incorporabila care vine cu multe surprize placute.

masin-de-spalat-vase-Bosch-SME63N20EU

Dupa cum cel mai probabil stiti deja, aparatele incorporabile sunt un pic mai speciale, intrucat ele vor fi integrate in mobilierul de bucatarie. Cu alte cuvinte, inainte de a cumpara, cel mai sigur este sa vedeti daca masina se si potriveste. Cu simpla masuratoare insa problemele isi gasesc rezolvare. Aceasta nu este chiar cea mai mica, dar la 81.5 x 59.8 x 55 cm atat cat are, nu este nici cea mai mare si se potriveste destul de bine in orice bucatarie dintr-un apartament mediu sau mare.

In rest, aparatul este unul alb (oricum, doar usa se va vedea din el) si beneficiaza si de un panou de control destul de modern. Acesta are si un afisaj LCD, dar si butoane, partea mai putin buna fiind ca este situat in interior si nu poate sa fie accesat decat deschizand usa.

Un model destul de incapator si cu dotari de ordin premium

Bosch-SME63N20EU

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Capacitatea de spalare a lui Bosch SME63N20EU este de 13 seturi. Insa, in functie de cat de mari sunt acestea si de, efectiv, cate vase va spala, ea poate sa mai scada. Totusi, este suficient de mult si te scapa de grijile de a spala manual vesela utilizata intr-o zi sau chiar mai mult (in functie si de cati membri are familia). Masina are un cos pentru tacamuri, suport pentru pahare si diverse filtre si rafturi diferite pentru mai multe niveluri de curatare. Cu alte cuvinte, este dotata cu tot ceea ce ii trebuie si suficient de incapatoare pentru a fi extrem de folositoare.

Cat despre programe, aceasta are patru programe si cinci trepte reglabile de temperatura. Programele clasice sunt intensiv, bio, auto si rapid, acestea incalzind automat apa la diverse trepte (70, 50, 45 -65 si 45 de grade). Utilitatea principala a masinii este ca poate sa spele orice, de la pahare mai sensibile la oale si tigai, deci te scapa de un efort pe care nimeni nu si-l doreste.

In plus, aceasta vine si cu o clasa energetica superioara, A ++. De regula, masinile de spalat vase nu exceleaza la acest capitol, dar Bosch SME63N20EU demonstreaza ca se poate si asa. Consuma doar 262 KW pe an si 9.5 l de apa la spalare, deci este mai mult decat acceptabila. Pretul de nivel premium poate sa fie o bariera pentru unii cumparatori, dar, totusi, masina merita investitia pentru ca si ofera suficient de multe avantaje. Pana la urma, raportul calitate pret este unul acceptabil si masina merita sa fie cumparata, mai ales cum este si una foarte moderna.