Masina de spalat vase Indesit DSR 57H96 Z S review

Indesit DSR 57H96 Z S
  • Consum
    (4.5)
  • Programe de spalare
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Indesit DSR 57H96 Z S este o masina de spalat vase compacta cu un consum foarte redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. Cele 7 programe de spalare, meniul simplu cu display digital si optiunile utile fac din aceasta masina o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat vase sunt achizitionate de tot mai multe persoane care nu doresc sa aloce prea mult timp curatarii vaselor, tacamurilor, canilor si paharelor. Folosind o masina de spalat vase nu veti economisi doar timp dar veti reduce si consumul de apa si va veti proteja pielea si unghiile de substantele de curatare agresive. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont pentru alegerea unei masini de spalat potrivite pentru nevoile voastre sunt capacitatea de incarcare si dimensiunile, consumul de energie si apa si programele de spalare. In continuare va vom prezenta o masina de spalat vase compacta cu specificatii excelente care este produsa de Indesit.

Masina de spalat vase Indesit DSR 57H96 Z S

Masina de spalat vase compacta

Indesit DSR 57H96 Z S este o masina de spalat vase cu design elegant argintiu cu un maner in forma de triunghi si un display digital in partea superioara. Designul modern al masinii ii permite integrarea facila in bucatariile moderne alaturi de alte aparatele electrocasnice cu carcase din inox. Masina are dimensiuni de 85 x 45 x 60 cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase, fiind potrivita pentru familiile care au cel putin un copil.

Eficienta energetica buna

Indesit DSR 57H96 Z S are un motor economic cu un consum energetic anual de doar 211 kWh, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 11.5 lei. Consumul anual de apa de 2520 de litri este comparabil cu al altor modele cu specificatii similare, un program standard consumand doar 9 litri de apa. Nivelul zgomotului de 46 dB este destul de redus astfel ca nu il veti auzi din alte camere daca usa de la bucatarie este inchisa.

Programe eficiente de spalare

Panoul de control situat in partea superioara a usii este formati din trei butoane mai mari pentru pornire/oprire, pauza si selectarea programului de spalare, un display digital cu afisaj albastru si trei butoane mai mici pentru optiunile suplimentare. Masina dispune de 7 programe de spalare precum Intensib Automat, Rapid, Sticla, Eco, Eco 50 si un program Baby Care care indeparteaza pana la 99.9% dintre bacteriile de pe articolele utilizate de bebelusi.

Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Indesit DSR 57H96 Z S

Functii si optiuni utile

In interiorul masinii se gasesc doua cosuri pentru vase insa veti gasi si un compartiment BabyZoo care este destinat articolelor bebelusilor care necesita o spalare mai eficienta pentru indepartarea bacteriilor. Masina va va instiinta atunci cand ciclul de spalare s-a finalizat dar si atunci cand trebuie sa adaugati sare sau solutie de limpezire. Alte optiuni utile sunt incarcarea la jumatate care permite spalarea unei cantitati mai mici de vase dar si pornirea intarziata prin care puteti sa spalati vasele atunci cand sunteti la serviciu.

Puncte tari

+ design argintiu elegant

+ consum redus de energie

+ meniu intuitiv cu display digital

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 7 programe de spalare

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– daca nu este la promotie, pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Indesit DSR 57H96 Z S este o masina de spalat vase compacta cu un consum foarte redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. Cele 7 programe de spalare, meniul simplu cu display digital si optiunile utile fac din aceasta masina o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.