Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E review

Bosch SMS46GI55E
Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E

Product Name: Bosch SMS46GI55E

Product Description: Bosch SMS46GI55E este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 12 seturi de vase, eficienta energetica incadrata in clasa A++ si 6 programe de spalare.

Brand: Bosch

 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si optiuni
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Bosch SMS46GI55E este un model cu motor EcoSilence Drive, 6 programe eficiente de spalare si o capacitate buna de incarcare. Panoul de control intuitiv, nivelul redus al zgomotului si functiile si optiunile utile sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat vase din portofoliul Bosch. 

Masinile de spalat vase se regasesc in tot mai multe bucatarii, fiind achizitionate in general de familiile tinere care au programe foarte incarcate. Cele mai importante avantaje ale unei masini de spalat vase sunt economisirea apei consumate sau indepartarea eficienta a grasimilor si a resturilor de mancare. In plus, prin spalarea vaselor in masina va veti proteja mainile si unghiile care nu vor mai intra in contact cu diferite produse de curatare. In continuare va vom prezenta o masina de spalat vase de generatie noua care este produsa de compania germana Bosch.

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E

Masina de spalat vase pentru 12 seturi

Bosch SMS46GI55E este o masina de spalat vase cu design modern argintiu si usa cu finisaje din inox. Manerul usii permite deschiderea facila a acesteia, iar in interior sertarul superior este reglabil in 3 trepte pe inaltime pentru a putea face loc si unor vase mai voluminoase. Aceasta masina de spalat vase are dimensiuni de 60 x 60 x 84.5 cm si o capacitate de incarcare de 12 seturi de vase, fiind potrivita pentru familiile care au cel putin doi copii. 

Motor EcoSilence Drive

Bosch SMS46GI55E are un motor EchoSilence Drive cu tehnologie brushless care are un consum redus de energie si un nivel scazut al zgomotului. Astfel, consumul anual de energie de 258 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 14 lei. Consumul anual de apa de 2660 litri este comparabil cu cel al altor masini de spalat vase cu specificatii similare. Un alt avantaj al acestui model este nivelul redus al zgomotuluide doar 44 dB, insa aveti la dispozitie si un program silentios cu un nivel al zgomotului de 42 dB care poate fi folosit si la ore mai tarzii.

6 programe de spalare

Panoul de control este format din doua butoane pe laterale pentru ponire/oprire si start, un display digital mic cu afisaj rosu si 12 butoane cu leduri pentru selectarea programului de spalare sau activarea unor functii si optiuni. Acest model dispune de 6 programe de spalare:

 • Intensiv 70 °C – pentru biberoanele bebelusilor sau pentru tigaile sau oalele cu grasimi si resturi de mancare uscate;
 • Auto 45-65 °C – pentru spalarea vaselor de zi cu zi;
 • Eco 50 °C – pentru curatarea eficienta a vaselor cu un consum redus de energie;
 • Silence 50 °C – se poate utiliza si pe timpul noptii datorita nivelului redus al zgomotului;
 • Pahare 40 °C – pentru spalarea paharelor subtiri din sticla si cristal;
 • 1h 65 °C – pentru spalarea eficienta a unor vase cu un grad ridicat de murdarie.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Bosch SMS46GI55E

Functii si optiuni utile

SMS46GI55E utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii dezvoltate de Bosch precum senzorii de incarcare prin care se ajusteaza automat consumul energetic si cel de apa in functie de cantitatea de vase introduse in masina sau Aqua Sensor care detecteaza nivelul murdariei si seteaza timpul de spalare si consumul in functie de acesta. Alte optiuni utile sunt cele 5 niveluri de temperatura, pornirea programabila intr-un interval de 24 de ore, blocarea accesului copiilor la meniu sau protectia impotriva inundatiilor. In plus aveti la dispozitie optiunea Extra Dry pentru uscarea suplimentara a vaselor si un program special pentru igienizarea masinii de spalat vase. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ programe eficiente de spalare

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E este un model cu motor EcoSilence Drive, 6 programe eficiente de spalare si o capacitate buna de incarcare. Panoul de control intuitiv, nivelul redus al zgomotului si functiile si optiunile utile sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat vase din portofoliul Bosch. 

Manual de utilizare Bosch SMS46GI55E