Beko DIS48120, Masina de Spalat Vase, 11 Seturi, Clasa E – Pareri si Review

▷ Beko DIS48120 Masina de Spalat Vase ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat vase Beko DIS48120

Product Name: Beko DIS48120

Product Description: Beko DIS48120 este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 11 seturi de vase si eficienta energetica incadrata in clasa E. Masina dispune de 8 programe de spalare si are un nivel al zgomotului de 46 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Beko DIS48120 este o masina de spalat vase incorporabila cu design minimalist si gama variata de programe. Tehnologiile si functiile moderne, sistemul Acrobat System si garantiile extinse sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat vase din portofoliul Beko.

Pros

+ design minimalist;

+ 8 progame de spalare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ sistem Acrobat System;

+ garantii extinse;

+ raport corect intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat vase compacte pot sa reprezinte o solutie excelenta pentru bucatariile mici sau inguste. O astfel de masina de spalat vase are o capacitate mai redusa de incarcare, fiind potrivite pentru familiile formate din mai putine persoane. Oferta de masini de spalat vase compacte este destul de variata, existand si modele mai ieftine cu functii de baza, sau mai scumpe cu o gama variata de programe si tehnologii. Beko DIS48120 este o masina de spalat vase compacta cu specificatii tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

Masina de spalat vase Beko DIS48120

Beko DIS48120 – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS48120 are un un deisgn minimalist, cu usa alba si panou de control pe cantul acesteia. Usa masinii se deschide usor, iar pe partea interioara exista un dozator pentru detergent cu inchidere prin glisare. Masina este dotata cu un brat de pulverizare robust si cu doua cosuri pentru vase, din care cel superior poate fi ajustat pe 3 niveluri gratie sistemului Acrobat System.

Acest model are o capacitate de incarcare de 11 seturi de vase si dimensiuni de 44 x 55 x 81.8 cm, fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. Alte masini de spalat vase incporporabile pe care le-am analizat recent sunt: Beko BDIN38643C (16 seturi, clasa C) sau Samsung DW60A6092IB/EO (14 seturi, clasa D).

Eficienta energetica, consum de apa si zgomot

Beko DIS48120 are un motor Prosmart Inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard are un consum de 0.81 kWh si 8.7 litri de apa si are o durata de 3 ore si 59 de minute. Nivelul zgomotului este de 46 dB, o valoarea putin mai mare in comparatie cu cea a altor modele cu specificatii similare. Temperatura de spalare poate fi ajustata in 6 trepte intre 35 si 70 grade Celsius in functie de programul ales. 

Panou de control si programe de spalare

Panoul de control consta intr-un display digital care afiseaza timpul de spalare si mai multe butoane tactile pentru programe si functiile suplimentare. Acest model dispune de 8 cicluri de spalare:

 • Quick&Shine – cu durata de 58 de minute;
 • Aqua Flex – potrivit pentru toate tipurile de vase, chiar si cele din plastic;
 • Eco 50 °C – spala vasele cu un consum energetic redus;
 • Auto Program – selecteaza automat temperatura si timpul de spalare in functie de nivelul de murdarie al vaselor;
 • Intensive 70°C – potrivit pentru vasele foarte murdare;
 • Mini 30 – spalare rapida a vaselor putin murdare;
 • Prewash – inmoaie resturile si grasimile uscate;
 • Glass Care 40°C – potrivit pentru paharele si canile din sticla.

Functii si garantie

Acest model utilizeaza mai multe functii si tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum Fast+ (crete temperatura de spalare si reduce timpul cu pana la 3 ori fata de programele obisnuite), Autoglassshield (protejeaza vasele de sticla de coroziune) sau Aquainternse (asigura o curatare eficienta gratie bratului care se poate roti la 180 grade). Garantia pentru acest model este de 5 ani, iar motorul beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani. 

Puncte tari

+ design minimalist;

+ 8 progame de spalare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ sistem Acrobat System;

+ garantii extinse;

+ raport corect intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Concluzii

In concluzie, Beko DIS48120 este o masina de spalat vase incorporabila cu design minimalist si gama variata de programe. Tehnologiile si functiile moderne, sistemul Acrobat System si garantiile extinse sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat vase din portofoliul Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko DIS48120

Tags: