Einhell PXC RASARRO 36/42, Masina electrica de tuns iarba, 50 litri, 42 cm, 6 trepte – Pareri si Review

Einhell PXC RASARRO 36/42 - 42 cm, 50 litri, 6 trepte, 16.75 Kg
Einhell PXC RASARRO 36/42

Product Name: Einhell PXC RASARRO 36/42

Product Description: Einhell PXC RASARRO 36/42 este o masina electrica de tuns gazonul cu greutate de 16.75 Kg si cos de colectare cu volum de 50 litri. Masina are o latime de taiere de 42 cm si 6 trepte de taiere pe inaltime.

Brand: Einhell

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere si autonomie
  (4.6)
 • Functii si optiuni
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Einhell PXC RASARRO 36/42 este o masina de tuns gazonul electrica cu un motor fiabil si acumulatori interschimbabili. Cele 6 trepte de putere, volumul generos al cutiei de colectare si manerul telescopic sunt alte atuuri ale acestei masini de tuns gazonul din portofoliul Einhell.

Pros

+ maner telescopic ergonomic

+ motor fiabil

+ 2 acumulatori inclusi

+ 6 trepte de inaltime

+ cos de colectare cu volum generos

+ incarcare rapida acumulatori

Cons

– greutatea este destul de mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Venirea primaverii inseamna si faptul ca trebuie din noua sa aveti grija de gradina dumneavoastra. Pentru suprafetele de gaoin mici si medii, cea mai buna solutie de tundere este oferita de masinile electrice fara fir. Avantajele acestor masini sunt atat lipsa poluarii cat si faptul ca nu trebuie sa aveti o priza de alimentare in apropiere. Chiar daca autonomia acestor masini de tuns iarba nu este foarte mare, aceasta problema poate fi rezolvata prin alegerea unui model cu acumulatori interschimbabili. Einhell PXC RASARRO 36/42 este o astfel de masini de tuns iarba iar in cele ce urmeaza veti gasi o scurta prezentare a acesteia.

Einhell PXC RASARRO 36/42

Einhell PXC RASARRO 36/42 – masina de tuns iarba cu acumulatori

Masina de tuns iarba Einhell PXC RASARRO 36/42 are o carcasa de culoare rosie cu insertii argintii, ca si alte modele ale producatorului german precum Einhell GC-EM 1743 HW sau Einhell GE-EM 1536 HW. Masina dispune de un maner ergonomic pentru transport si de unul telescopic care se poate ajusta pe inaltime pentru o utilizare cat mai confortabila. Mai mult, manerul se rabateaza pentru a permite depozitarea intr-un spatiu mai mic. Cele doua roti au diametru mare (15 cm cele din fata si 22 cm cele din spate) permitand utilizarea masinii si pe un teren mai accidentat. Acest model are o greutate destul de mare (16.75 Kg) si este potrivit pentru un gazon cu suprafata cuprinsa intre 350 si 550 mp.

Motor fara perii

Einhell PXC RASARRO 36/42 are un motor fara perii de generatie noua care este mai economic si mai fiabil. Acest model utilizeaza acumulatori de 4 Ah care pot fi utilizati si la alte masini si scule produse de Einhell. Timpul de incarcare este de 75 de minute, iar in pachet sunt inclusi 2 acumulatori pe care ii puteti schimba pentru a creste autonomia. In plus, acumulatorii dispun de un sistem de indicare al puterii cu 3 leduri. Masina poate fi utilizata atat pentru tunderea gazonului cat si pentru mulcire. Cutia de colectare are un volum generos de 50 de litri, golirea acesteia trebuind sa fie facuta mai rar.

Masina de tuns iarba Einhell PXC RASARRO 36/42

6 trepte de taiere

Inlatimea de taiere poate fi setata in 6 trepte intre 25 si 75 mm, astfel ca veti putea sa tundeti mai scurt gazonul pe timpul verii si sa lasati firul mai lung toamna si primavara. Mai mult, masina are un pieptan integrat care permite tunderea aproape de borduri, garduri sau ziduri. Latimea de taiere de 42 cm permite tunderea unei suprafete mai mari intr-un timp mai scurt. In pachet veti gasi pe langa cei doi acumulatori si un incarcator X-Twincharger 3A.

Puncte tari

+ maner telescopic ergonomic

+ motor fiabil

+ 2 acumulatori inclusi

+ 6 trepte de inaltime

+ cos de colectare cu volum generos

+ incarcare rapida acumulatori

Puncte slabe

– greutatea este destul de mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Einhell PXC RASARRO 36/42 este o masina de tuns gazonul electrica cu un motor fiabil si acumulatori interschimbabili. Cele 6 trepte de putere, volumul generos al cutiei de colectare si manerul telescopic sunt alte atuuri ale acestei masini de tuns gazonul din portofoliul Einhell.

Tags: