Haier HD100-A2979-S, Uscator de rufe, Clasa A++, 10 Kg, 67 dB – Pareri si Review

▷ Haier HD100-A2979-S, Uscator de Rufe, 10 Kg, Clasa A++, 67 dB - Pareri
Uscator de rufe Haier HD100-A2979-S

Product Name: Haier HD100-A2979-S

Product Description: Haier HD100-A2979-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 10 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 14 cicluri de uscare si de numeroase functii moderne.

Brand: Haier

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Haier HD100-A2979-S este un uscator de rufe cu design premium si eficienta energetica buna. Display-ul digital tactil, gama variata de programe si tehnologiile si functiile inovatoare fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

Pros

+ design premium; + panou de control tactil; + eficienta energetica A++; + 14 cicluri de uscare; + tambur iluminat; + functii si tehnologii moderne.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor; – lipsa conectivitatii Wi-Fi; – garantie standard.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe se numara printre cele mai populare electrocasnice mari in ultimul timp, chiar daca pretul acestora este destul de mare. Avantajul principal al acestor electrocasnice este uscarea rapida a hainelor, care pot fi purtate chiar in aceeasi zi in care le spalati. Consumul energetic ridicat este unul din cele mai importante dezavantaje, fiind mai mare decat al celorlalte aparate electrocasnice din casa.

Cele mai noi uscatoare de rufe dispun de o gama variata de programe, de senzori inteligenti si de tehnologii moderne care protejeaza tesaturile si reduc timpul de uscare. Haier HD100-A2979-S este un astfel de uscator de rufe de ultima generatie, iar in cele ce urmeaza vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Haier HD100-A2979-S

Haier HD100-A2979-S – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Haier HD100-A2979-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design premium, cu hublou mare si display digital integrat. Hubloul are un diametru mare de 36 cm si se deschide la un unghi larg, care faciliteaza incarcarea rufelor umede. In partea inferioara a hubloului exista un filtru in trei straturi, care se curata usor dupa fiecare utilizare. Tamburul din inox cu volum de 112 litri este iluminat si dispune de un design special, care protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi.

Capacitatea de incarcare a uscatorului este de 10 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile care au cel putin doi-trei copii. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 57 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta atat independent, cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni similare, cu ajutorul unui kit de suprapunere uscator. Alte uscatoare de rufe cu specificatii foarte bune pe care le-am analizat recent sunt:

Motor, eficienta energetica si nivelul zgomotului

Eticheta energetica Haier HD100-A2979-S

Haier HD100-A2979-S are un motor inverter cu actiune in camp magnetic, care reduce frecarea intre partile componente si asigura o fiabilitate mai buna. Eficienta energetica este incadrata in clasa A++, consumul estimativ anual de 280 kWh avand un cost lunar de aproximativ 21 de lei. Nivelul zgomotului este de 67 dB, o valoare comparabila cu a altor uscatoare de rufe de generatie noua.

Panou de control, programe si functii

Haier HD100-A2979-S

Panoul de control contine un display digital mare cu butoane tactile in partea centrala si un selector rotativ in partea dreapta. Acest model dispune de 14 cicluri de uscare: delicate, uscare rapida, uscare usoara, camasi, articole sportive, bumbac, sintetice, babycare, prosoape, tesaturi mixte, perne, paturi, haine volum mare, uscare suplimentara. In plus, exista si numeroasa functii moderne precum:

 • I-Refresh – revitalizeaza tesaturile cu ajutorul aburului fierbinte;
 • I-Time – permite stabilirea timpului de uscare a rufelor, scurtand sau prelungind durata programelor;
 • Full Time Reverse – tamburul se invarte perioade egale in ambele sensuri, pentru a preveni formarea cutelor;
 • Start Delay – permite programarea timpului de pornire a programului de uscare;
 • Child Lock – blocheaza accesul copiilor la meniu.

Tehnologii si garantie

Acest model dispune de mai multe tehnologii moderne precum Heat Pump (conserva caldura in interior si o recircula pentru a reduce consumul energetic) sau ABT (suprafetele sensibile din interior sunt tratate cu ioni de zinc, care elimina pana la 99.8% din bacterii si previne formarea mucegaiului). Acest uscator beneficiaza de o garantie standard de 2 ani, care insa poate fi prelungita cu un cost suplimentar.  

Puncte tari

+ design premium;

+ panou de control tactil;

+ eficienta energetica A++;

+ 14 cicluri de uscare;

+ tambur iluminat;

+ functii si tehnologii moderne.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Haier HD100-A2979-S este un uscator de rufe cu design premium si eficienta energetica buna. Display-ul digital tactil, gama variata de programe si tehnologiile si functiile inovatoare fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

button-3

Manual de utilizare Haier HD100-A2979-S