Side by side Samsung RS67N8210S9/EF review

  • Design
    (4.9)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Samsung RS67N8210S9/EF este un side by side cu design modern si spatii interioare incapatoare si bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si dozatorul de apa si gheata sunt alte avantaje ale acestui side by side produs de Samsung. 

Daca va doriti un aparat frigorific cu design premium si cu spatii interioare generoase atunci cea mai buna optiune sunt combinele frigorifice side by side. Aceste aparate ofera spatii incapatoare de refrigerare si de congelare care sunt mult mai usor de accesat in comparatie cu cele dintr-un frigider clasic. Pentru a alege un side by side performant va trebui sa tineti cont de cateva specificatii tehnice precum eficienta energetica, functiile si optiunile disponibile sau tehnologiile si sistemele utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de side by side produs de Samsung care are recenzii foarte bune de la clientii care l-au achizitionat. 

Side by side Samsung RS67N8210S9/EF

Side by side premium

Samsung RS67N8210S9/EF este un side by side cu doua usi si design elegant din inox rafinat care nu pastreaza amprentele. Cele doua usi au manere verticale cu finisaje cromate in partea interioara care contribuie la designul modern al acestui model. Pe usa congelatorului se afla un dozator care ofera atat apa rece cat si cuburi de gheata sau gheata zdrobita. Dimensiunile acestui model sunt de 91.2 x 77.2 x 178.5 cm iar volumul total este de 609 litri din care 407 litri sunt alocati spatiului de refrigerare iar 202 litri celui de congelare. 

Compresor silentios cu eficienta energetica buna

Samsung RS67N8210S9/EF are un compresor Digital Inverter foarte silentios, nivelul zgomotului de 39 dB fiind foarte scazut mai ales daca luam in considerare volumul net total foarte generos. Consumul energetic anual de 450 kWh este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 24 de lei. 

Spatiu de refrigerare bine organizat

Spatiul de refrigerare este situat in partea dreapta si este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente. In partea inferioara exista doua compartimente cu inchidere etansa in care puteti pastra fructe si legume, acestea pastrandu-si prospetimea o perioada mai lunga de timp. Pe usa acestui spatiu exista 4 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati sticle, borcane si recipiente de diferite marimi. Sistemul de iluminare este unul modern cu LED, lumina fiind suficient de puternica chiar si pentru compartimentele inferioare.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RS67N8210S9/EF

Congelator incapator

Congelatorul beneficiaza de un spatiu mai ingust care este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla si 2 compartimente, unde veti putea sa pastrati carnea, preparatele din carne sau pestele pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri cu celelalte alimente. In partea superioara exista rezervorul pentru dozator care se conecteaza la reteaua de apa, toate accesoriile fiind incluse in pachet. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este mai mult decat suficienta, iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele din congelator vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 10 ore. 

Tehnologii si sisteme moderne

Panoul de control are un display digital cu afisaj albastru si butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii dar si activarea functiilor de congelare si racire rapida. In plus, atunci cand plecati in concediu puteti activa modul de vacanta care va reduce considerabil consumul de energie. Acest model utilizeaza mai multe tenologii inovatoare produse de Samsung precum SpaceMax Technology care ofera un spatiu incapator fara a creste dimensiunile externe, Twin Cooling Plus care utilizeaza sisteme independente de racire pentru pastrarea unui nivel optim de umiditate in frigider si congelator sau Precise Chef Cooling care asigura o temperatura constanta in spatiile interioare. 

Puncte tari

+ design foarte elegant

+ dozator de apa si gheata

+ spatii interioare generoase

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii de ultima generatie

+ panou de control intuitiv

Puncte slabe 

– pretul poate fi un impediment

– display-ul digital este in interior

Concluzii

In concluzie, Samsung RS67N8210S9/EF este un side by side cu design modern si spatii interioare incapatoare si bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si dozatorul de apa si gheata sunt alte avantaje ale acestui side by side produs de Samsung. 

Manual Samsung RS67N8210S9/EF