Statie de calcat TEFAL Express Compact SV7111E0 pareri si review

? TEFAL Express Compact SV7111E0 - 2600 W, 5.8 bar, presiune de 120g/min, rezervor de 1.7 litri, 4.4 Kg
Statie de calcat TEFAL Express Compact SV7111E0

Product Name: TEFAL Express Compact SV7111E0

Product Description: TEFAL Express Compact SV7111E0 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte, rezervor de apa de 1.7 litri si greutate de 4.4 Kg. Statia are o presiune de 5.8 bar, un jet continuu de abur de 120 g/min si dispune de sisteme antipicurare si anticalc.

Brand: Tefal

  • Putere si presiune
    (4.6)
  • Sisteme si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

TEFAL Express Compact SV7111E0 este o statie compacta de calcat rufe cu un rezervor generos si un fier usor de manevrat. Talpa cu alunecare facila, modul eco si sistemul antipicurare sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat rufe din portofoliul Tefal. 

Pros

+ dimensiuni compacte

+ presiune de 5.8 bar

+ jet puternic de abur

+ rezervor detasabil cu volum generos

+ talpa rezistenta si cu alunecare facila

+ mod Eco

+ sistem antipicurare

Cons

– pretul este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat moderne au o putere de peste 2500 W care permite generarea unei presiuni ridicate a abului pentru eliminarea rapida a celor mai dificile cute. In plus, cele mai noi modele au dimensiuni compacte si rezervoare detasabile generoase care permit calcarea unui numar mare de haine cu o singura umplere. O statie de calcat performanta va mai avea si o talpa cu alunecare facila, un fier cu maner ergonomic sau sisteme utile precum anti-picurare sau calcarea pe verticala. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de statie de calcat moderna care este produsa de Tefal.  

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat TEFAL Express Compact SV7111E0

Statie de calcat compacta

TEFAL Express Compact SV7111E0 este o statie de calcat cu dimensiuni compacte, design modern alb-turcoaz si rezervor transparent de apa. Statia dispune de un suport lateral pentru depozitarea furtunului de alimentare si de un sistem de blocare a fierului in siguranta pe timpul transportului. Fierul de calcat are un maner ergonomic si o greutate redusa, putand fi utilizat o perioada indelungata fara sa suprasolicite incheietura mainii. Acest model are o greutate de 4.4 Kg si dimensiuni de 34.2 x 21.7 x 18.4 cm, necesitand un spatiu redus de depozitare.  

Presiune ridicata 

TEFAL Express Compact SV7111E0 are o putere de 2600 W care permite generatorului de abur sa produca o presiune de 5.8 bar si un jet continuu de abur de 120 g/min. Pentru cutele mai dificile sau tesaturile mai groase ori pentru eliminarea bacteriilor din haine puteti utiliza jetul de abur de 340 g/min. Rezervorul de apa are un volum de 1.7 litri si este detasabil, putand fi alimentat in chiuveta sau cu ajutorul unui vas. Statia poate fi utilizata in 2 minute dupa pornire, putandu-se folosi si pentru calcarea pe verticala a rochiilor, bluzelor sau a perdelelor si draperiilor. In plus, sistemul antipicurare protejeaza hainele de eventualele pete de apa. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

TEFAL Express Compact SV7111E0

Talpa Xpress Glide

Talpa ceramica Xpress Glide are o capacitate excelenta de alunecare si o rezistenta buna la zgarieturi, difuzia aburului realizandu-se uniform pe toata suprafata, reducand astfel timpul necesar calcarii. Panoul de control dispune de 3 butoane si de un selector rotativ pentru reglarea aburului si a temperaturii in functie de tipul tesaturii. Modul Eco permite economisirea energiei mentinand o presiune ridicata a aburului iar cartusul anticalcar asigura functionarea corecta a statiei la fiecare utilizare. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ presiune de 5.8 bar

+ jet puternic de abur

+ rezervor detasabil cu volum generos

+ talpa rezistenta si cu alunecare facila

+ mod Eco

+ sistem antipicurare

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, TEFAL Express Compact SV7111E0 este o statie compacta de calcat rufe cu un rezervor generos si un fier usor de manevrat. Talpa cu alunecare facila, modul eco si sistemul antipicurare sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat rufe din portofoliul Tefal.