Beko B3T60230, Uscator de rufe, 10 Kg, Clasa A++, Pompa de caldura – Review si Pareri

▷Beko B3T60230 Uscator de Rufe ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe Beko B3T60230

Product Name: Beko B3T60230

Product Description: Beko B3T60230 este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 10 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si are un nivel al zgomotului de 64 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.6

Sumar

Beko B3T60230 este un uscator de rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ 15 cicluri de uscare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse;

+ raport bun calitate/pret.

Cons

– durata programelor standard este mare;

– eficienta energetica nu este cea mai buna.

Uscarea rufelor poate fi problematica pe timpul iernii, daca nu dispuneti de un spatiu dedicat. Cea mai simpla rezolvare este achizitionarea unui uscator automat de rufe, cu ajutorul caruia hainele pot fi uscate imediat dupa spalare. Alegerea uscatorului de rufe trebuie sa fie facuta in functie de capacitatea de incarcare, dar si de alte specificatii importante precum eficienta energetica, nivelul zgomotului sau numarul de programe. Beko B3T60230 este un uscator de rufe cu specificatii bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko B3T60230

Beko B3T60230 – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe Beko B3T60230 are un design interesant, cu o carcasa alba si un hublou mare cu inel din inox. Peretii laterali au un design Box in box creat pentru reducerea vibratiilor, iar hubloul are un diametru generos care faciliteaza incarcarea rufelor. Cuva are un deisgn Aquawave, care impreuna cu forma paletelor asigura o miscare fluida a rufelor in timpul procesului de uscare.

Acest model are o capacitate de incarcare de 10 Kg si dimensiuni de 59.8 x 60.5 x 84.5 cm. Instalarea se poate face atat independent, cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni similare. Alte uscatoare de rufe produse de Beko pe care le-am analiza sunt: Beko B5T69233 (8 Kg, clasa A++) sau Beko B3T42242 (8 Kg, clasa A+++).

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Beko B3T60230

Beko B3T60230 utilizeaza o pompa de caldura Eco Gentle Heat Pump care asigura recircularea aerului cald, pentru reducerea consumului energetic. Eficienta energetica este incadrata in clasa A++, pe o scara de la A+++ la D, consumul anual estimat de producator fiind de 282 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti aproximativ 24 de lei. Nivelul zgomotului este de 64 dB, o valoare similara cu cea a altor uscatoare de rufe de generatie noua. 

Panou de control, programe si functii

Beko B3T60230

Panoul de control contine un selector rotativ mecanic, pentru alegerea ciclului de uscare, si un display digital tactil cu afisaj alb. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare dupa cum urmeaza: Bumbac, Bumbac Eco, Sintetice, Mixte, Prosoape, Gentle Care, Daily, Hygienic Reresh, Hygienic Drying, Daily Express, Camasi, Lenjerie de pat, Echipament sportiv, Jeans si Time Program. Durata unui program standard este mare (239 minute) insa aveti la dispozitie si programe cu o durata mai redusa. 

Functiile optionale includ ajustarea nivelului de uscare, iluminarea cuvei, antisifonarea, pornirea intarziata sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Tehnologii si garantie

Pe langa Eco Gentle Heat Pump, acest uscator de rufe utilizeaza si alte tehnologii dezvoltate de Beko precum:

 • Optisense – utilizeaza senzori de temperatura si umiditate pentru optimizarea procesului de uscare;
 • SteamCure – indeparteaza mirosurile neplacute si previn formarea cutelor cu ajutorul aburului fierbinte;
 • Recycleddry – componentele din plastic sunt facute din plastic reciclat, inclusiv pet-uri.

Acest uscator beneficiaza de o garantia extinsa de 5 ani, iar motorul de o extragarantie de 10 ani, prin inscrierea produsului pe site-ul producatorului.

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ 15 cicluri de uscare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– durata programelor standard este mare;

– eficienta energetica nu este cea mai buna.

Concluzii

In concluzie, Beko B3T60230 este un uscator de rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko. 

button-3

Manual de utilizare Beko B3T60230