Beko B5T69233, Uscator Rufe, 9 Kg, Clasa A++, Pompa de caldura – Pareri si Review

▷ Beko B5T69233 Uscator Rufe ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe Beko B5T69233

Product Name: Beko B5T69233

Product Description: Beko B5T69233 este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 64 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Beko B5T69233 este un uscator de rufe cu design elegant si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A++;

+ 15 cicluri de uscare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse oferite de Beko.

Cons

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– pretul este destul de mare;

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania turceasca Beko este unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel european, care are fabrici de productie inclusiv in Romania. Portofoliul Beko include o gama variata de aparate electrocasnice mari precum masini de spalat rufe si uscatoare automate, combine frigorifice, frigidere sau masini de spalat vase. Electrocasnice Beko dispun atat de un design actual cat si de specificatii tehnice bune, raportul calitate/pret fiind unul corect. Beko B5T69233 este un uscator de rufe cu specificatii bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko B5T69233

Beko B5T69233 – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe Beko B5T69233 are un o carcasa alba, si un hublou supradimensionat cu rama neagra si inel decorativ cromat pe exterior. Cei doi pereti laterali au un design box in box dezvoltat de Beko pentru a reduce nivelul zgomotului si al vibratiilor. In interior, cuva are un design creat cu ajutorul tehnologiei Aquawave, tesaturile delicate fiind protejate de conturul unic si de miscarile fluide din timpul spalarii.

Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 9 Kg, insa dimensiunile sunt pe masura acestei capacitati: 60.5 x 59.8 x 84.6 cm. Instalarea poate fi facuta independent, sau in lisa spatiului deasupra unei masini de spalat rufe cu ajutorul unui kit de suprapunere. Alte modele de uscatoare de rufe pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5T68233 sau Bosch WQG233D1BY.

Motor, eficienta energetica si zgomot

Eficienta Beko B5T69233

Beko B5T69233 are un motor cu eficienta energetica buna, incadrata in clasa A++, pe o scara de la A+++ la D. Consumul energetic anual este estimat de producator la 259 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de cel mult 20 de lei. Acest model dispune de o pompa de caldura EcoGentle care asigura conservarea aerului cald si recircularea acestuia. Nivelul zgomotului este de 64 dB, o valoare comparabila cu cea a altor uscatoare de rufe de generatie noua.

Panou de control, programe si functii

Panoul de control este intuitiv si contine un disc rotativ cromat in centru si un display digital tactil in partea dreapta. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare: Bumbac, Bumbac Eco, Sintetice, Jeans, Daily Express, Pleduri, Echipament sportiv, Gata de purtat, Steam, Mixte, Lenjerie de pat, Prosoape, Hygienic Drying, Hygienic Refresh si Time Program. Durata unui program standard este de 209 minute, iar programul Time permite setarea timpului de uscare intre 10 si 160 de minute. Functiile suplimentare includ iluminarea tamburului, amanarea pornirii, blocarea panoul de control sau prevenirea formarii cutelor.

Tehnologii si garantie

Pe langa AquaWave si EcoGentle HeatPump acest model utilizeaza si alte tehnologii dezvoltate de Beko precum:

 • Optisense – optimizeaza procesul de uscare cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate;
 • RecycledDry – uscatorul are componente fabricate din plastic reciclat;
 • Steam – previne formarea cutelor si indepartarea mirosurilor neplacute.

Acest uscator dispune de o garantie extinsa de 5 ani, iar motorul de o extragarantie de 10 ani, prin inscrierea pe pagina extragarantie.beko.ro

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A++;

+ 15 cicluri de uscare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse oferite de Beko.

Puncte slabe

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– pretul este destul de mare;

Concluzii

Concluzionand, Beko B5T69233 este un uscator de rufe cu design elegant si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko B5T69233

Tags: