Beko DH9519GU, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A+++, 15 programe – Pareri si Review

Beko DH9519GU - 9 Kg, Clasa A+++, 64 dB, 15 programe
Uscator de rufe Beko DH9519GU

Product Name: Beko DH9519GU

Product Description: Beko DH9519GU este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si o capacitate de incarcare de 9 Kg. Uscatorul dispune de 15 cicluri de spalare si de mai multe tehnologii moderne.

Brand: Beko

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Summary

Beko DH9519GU este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate generoasa de incarcare si un consum redus de energie. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile utile si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko. 

Pros

+ design modern

+ eficienta energetica buna

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologii si functii moderne

+ garantii extinse oferite de producator

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele de rufe au un consum energetic ridicat, de aceea este important sa optati pentru un model cu eficienta energetica cat mai buna. Cele mai noi modele dispun pe langa eficienta energetica buna si de o gama variata de programe pentru diferite tipuri de tesaturi si articole. In plus, tehnologiile moderne asigura protejarea si a celor mai delicate tesaturi. Din fericire, oferta de uscatoare automate de rufe este destul de variate, astfel ca veti putea gasi un model care sa ofere un raport bun intre calitate si pret. Beko DH9519GU este un astfel de uscator de rufe performant iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acestuia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DH9519GU

Beko DH9519GU – uscator de rufe cu pompa de caldura

Uscatorul de rufe Beko DH9519GU are o carcasa alba si un hublou supradimensionat cu rama argintie. Lateralele uscatorului au un design in forma de S care controbuie la reducerea vibratiilor si a zgomotului. Unghiul larg de deschidere a usii si diametrul generos asigura incarcarea rapida a hainelor si a altor articole mai voluminoase. Forma cuvei si a paletelor asigura o miscare fluida in timpul spalarii, protejand astfel si cele mai delicate tesaturi.  Capacitatea de incarcare a acestui model este de 9 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. Dimensiunile uscatorului sunt de 59.7 x 65.4 x 84.6 cm iar instalarea se poate face atat independent cat si suprapus peste o masina de spalat cu dimensiuni similare. 

Eficienta energetica foarte buna

Beko DH9519GU are un motor ProSmart Inverter economic, silentios si durabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa A+++, consumul estimativ anual de 194 kWh avand un cost lunar de aproximativ 11 lei. NiIvelul zgomotului de uscare este de aproximativ 64 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu cele ale modelelor de generatie mai veche. Acest model utilizeaza tehnologia Optisense, care asigura uscarea optima cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate. Mai mult, tehnologia Eco Gentle Heat Pump asigura conservarea si recircularea aerului cald gratie circuitului inchis cu pompa de caldura. Ca si in cazul altor uscatoare de rufe produse de Beko precum Beko DS8452TA, Beko DS9430SX, Beko DS8440SXW sau Beko DS8439TX, si acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani pentru motor. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Beko DH9519GU

Display digital tactil

Panoul de control contine un display digital mare cu afisaj alb si selectoare tactile si un selector rotativ mecanic in partea centrala. Cele 15 cicluri disponibile permit uscarea hainelor in functie de tipul tesaturilor (bumbac, sintetice, lana, mixte) sau al articolelor (jeans, pleduri, camasi, echipament sportiv). De asemenea, exista si un program rapid potrivit pentru cantitatile mai reduse de rufe. In plus, aveti la dispozitie si 2 programe care utilzieaza caldura si razele UV pentru indepartarea a pana la 99% dintre bacteriile si alergenii din haine. Cele mai importante funcii disponibile sunt auto-antisifonare, blocarea accesului copiilor la meniu sau ajustarea nivelului de uscare. Confirmarea fiabilitatii uscatorului este data si de extragarantia de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica buna

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologii si functii moderne

+ garantii extinse oferite de producator

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, Beko DH9519GU este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate generoasa de incarcare si un consum redus de energie. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile utile si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko. 

Manual de utilizare Beko DH9519GU

Tags: