Beko B5T89243W, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A+++, 63 dB – Pareri si Review

▷ Beko B5T89243W Uscator de Rufe 9 Kg ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe Beko B5T89243W

Product Name: Beko B5T89243W

Product Description: Beko B5T89243W este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 9 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de conectivitate Wi-Fi si are o gama variata de programe si functii.

Brand: Beko

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Beko B5T89243W este un uscator de rufe cu design modern si eficienta energetica foarte buna. Conectivitatea Wi-Fi, functiile si tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.

Pros

+ panou de control tactil;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica A+++;

+ gama variata de programe si functii;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse oferite de Beko.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programelor este destul de mare.

Uscatoarele automate de rufe se regasesc in tot mai multe locuinte care nu dispun de spatii dedicate pentru uscarea acestora. Un astfel de aparat electrocasnic are dimensiuni similare cu cele ale unei masini de spalat rufe, insa consumul energetic este mult mai ridicat. Cele mai noi uscatoare de rufe dispun de o gama variata de programe si de functii si tehnologii moderne care protejeaza chiar si tesaturile delicate. Beko B5T89243W este un uscator de rufe cu specificatii tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko B5T89243W

Beko B5T89243W – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe Beko B5T89243W are o carcasa alba si un hublou supradimensionat, cu sticla neagra. Hubloul are un diametru generos si se deschide la un unghi de 155 grade, care faciliteaza incarcarea si descarcarea articolelor mai voluminoase. Designul cuvei si al paletelor asigura o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, protejand astfel tesaturile.

Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. Dimensiunile uscatorului sunt de 60 x 65x 84.6 cm, instalarea putand sa fie facuta si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni identice sau mai mari. Alte uscatoare de rufe cu specificatii excelente pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5T68247 (8 Kg, clasa A+++) sau Haier HD90-A3979-S (9 Kg, clasa A+++).

Eficienta energetica si nivelul zgomotului

Eticheta energetica Beko B5T89243W

Beko B5T89243W este un uscator cu pompa de caldura, care dispune de un motor ProSmart Inverter de ultima generatie. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa (A+++), consumul anual estimativ de 194 kWh avand un cost lunar de cel mult 15 lei. Nivelul zgomotului este de 63 dB, o valoarea comparabila cu cea a altor modele cu specificatii similare. Tehnologia Eco Gentle Heat Pump asigura recircularea aerului cald, contribuind astfel la eficienta energetica excelenta a uscatorului.

Panou de control, programe si functii

Beko B5T89243W

Panoul de control contine un display digital mare cu selectoare tactile si un disc rotativ mecanic in partea centrala. Acest model dispune de 13 programe de uscare: Bumbac, Bumbac Eco, Sintetice, Uscare igienica, Improspatare igienica, Lana, Gata de purtat, Abur, Mixte, Jeans, Zilnic rapic, Pleduri si Program cu timp ajustabil. In plus, gratie conectivitatii Wi-Fi, veti putea sa descarcati alte 5 programe. Sport, Lenjerie, Improspatare, Prosoape si Noapte.

Durata unui program standard este destul de mare (3 ore si 35 de minute). Functiile optionale includ amanarea pornirii, lumina interioara, afisarea timpului ramas de uscare, blocarea accesului copiilor la meniu sau prevenirea formarii cutelor. 

Tehnologii si garantie

Pe langa tehnologia Eco Gentle Heat Pump, acest uscator dispune si de alte tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • HomeWhiz – permite monitorizarea performantelor sau controlarea uscarii prin intermediul aplicatiei pentru smartphone;
 • Optisense – asigura optimizarea procesului de uscare cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate;
 • Iron Finish – infuzeaza rufele cu apa si abur astfel incat hainele sunt netede la finalul procesului de uscare.

Ca si in cazul altor electrocasnice mari produse de Beko si acest uscator dispune de o garantie extinsa de 5 ani. Mai mult, motorul ProSmart Inverter dispune de o extragarantie de 10 ani

Puncte tari

+ panou de control tactil;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica A+++;

+ gama variata de programe si functii;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse oferite de Beko.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programelor este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Beko B5T89243W este un uscator de rufe cu design modern si eficienta energetica foarte buna. Conectivitatea Wi-Fi, functiile si tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko B5T89243W