Uscator de rufe Electrolux EW8HS259S review

  • Consum
  • Sisteme si functii
  • Calitate/Pret
4.5

Sumar

Electrolux EW8HS259S este un uscator modern de rufe, cu design elegant si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui uscator de rufe produs de Electrolux.

» Nu ratati reducerile de pana 60% la produsele din campania Curatenie luna de la eMag Click aici pentru oferta

Daca locuiti intr-un apartament sau o casa care nu are prevazut un spatiu pentru uscarea rufelor atunci aveti nevoie de un uscator automat de rufe. Aceste aparate electrocasnice au forma si dimensiuni asemanatoare cu cele ale unei masini de spalat, uscarea rufelor putand sa fie facuta cu ajutorul unei pompe de caldura sau al unui condensator. Cele mai importante aspecte pe care va trebui sa le luati in considerare la achizitia unui uscator automat de rufe sunt consumul energetic, nivelul zgomotului, numarul de programe de uscare sau sistemele si tehnologiile utilizate. In continuare va vom prezenta un uscator de rufe modern care este produs de compania suedeza Electrolux.

=> Vezi si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Electrolux EW8HS259S

Uscator de rufe elegant si modern

Electrolux EW8HS259S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design modern cu hublou supradimensionat cu rama neagra si sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi larg care permite incarcarea usoara a hainelor proaspat spalate. Acest model are dimensiuni de 60 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind ideal pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Eficienta energetica A++

» Nu ratati oferta Rabla la electrocasnicele mari de la Altex Click aici pentru oferta

Electrolux EW8HS259S are un motor inverter cu un consum anual de energie de 259 kWh care este incadrat in a doua clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 14 lei. Nivelul zgomotului de 65 dB este unul rezonabil, fiind comparabil cu cel al altor uscatoare cu dimensiuni si capacitate de incarcare similare. 

Programe diverse de uscare

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programelor de uscare, un buton pentru pornire/oprire si un display digital monocolor care incadrat de de 9 butoane cu touch pentru diferite functii si optiuni suplimentare. Acest model dispune de 9 programe de uscare pentru diferite tipuri de tesaturi (bumbac, matase, sintetice, lana) dar si pentru cuverturi sau asternuturi. Durata unui program standard de uscare este de 200 de minute, iar utilizarea unei incarcaturi partiale reduce timpul de uscare pana la 111 minute. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Sisteme si tehnologii de ultima generatie

EW8HS259S utilizeaza mai multe functii, sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Electrolux precum SensiCare care regleaza durata de uscare in functie de nivelul de umezeala al rufelor, EcoFlow care asigura un consum constant de energie, GentleCare care usuca hainele la o temperatura mai redusa sau SmartSense care detecteaza automat gradul de umiditate a fiecarui articol. In plus, functia abur permite indepartarea mirosurilor neplacute a rufelor si indeparteaza cutele, hainele fiind mult mai usor de calcat. Pentru blocarea accesului la meniu aveti la dispozitie o functie Chlid Lock iar pentru uscarea rufelor atunci cand sunteti la serviciu puteti utiliza optiunea de pornire intarziata. 

Puncte tari

+ design elegant

+ capacitate buna de incarcare

+ consum redus de energie

+ panou de control intuitiv

+ programe variate de uscare

+ sisteme si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW8HS259S este un uscator modern de rufe, cu design elegant si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui uscator de rufe produs de Electrolux.

Manual Electrolux EW8HS259S