Samsung DV80T5220AX/S7, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A+++, Wi-Fi – Pareri si Review

Samsung DV80T5220AX/S7 - 8 Kg, Clasa A+++, 14 programe, 62 dB
Uscator de rufe Samsung DV80T5220AX/S7

Product Name: Samsung DV80T5220AX/S7

Product Description: Samsung DV80T5220AX/S7 este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de conectivitate Wi-Fi si de un numar de 14 programe de uscare.

Brand: Samsung

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.9

Sumar

Samsung DV80T5220AX/S7 este un uscator de rufe premium, cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe. Conectivitatea Wi-Fi, tehnologiile moderne si functiile utile fac din acest uscator de rufe produs de Samsung o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

Pros

+ design premium;

+ dsiplay digital mare;

+ eficienta energetica A+++;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii moderne;

+ functii si optiuni utile.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programelor este destul de mare.

Daca nu mai doriti sa asteptati ca rufele sa se usuce sau nu aveti un spatiu dedicat pentru aceasta, cea mai buna optiune este achizitionarea unui uscator automat de rufe. Aceste aparate electrocasnice au dimensiuni similare cu cele ale masinilor de spalat rufe, insa consumul energetic este mult mai ridicat. De aceea, daca bugetul va permite, alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Pe langa eficienta energetica, alte specificatii importante sunt capacitatea de incarcare, gama de programe, sistemele si tehnologiile utilizate sau nivelul zgomotului. Samsung DV80T5220AX/S7 este un uscator de rufe cu specificatii tehnice excelente, iar in continuare veti gasi o prezentare a acestui model. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Samsung DV80T5220AX/S7

Samsung DV80T5220AX/S7 – uscator de rufe de generatie noua

Uscatorul de rufe Samsung DV80T5220AX/S7 are un design premium, cu o carcasa gri si un hublou cu rama din sticla neagra. Hubloul are un diametru generos si este reversibil, directia de deschidere putand fi modificata in functie de spatiul disponibil. Peretii laterali au un design special care reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului. Uscatorul are un filtru 2 in 1 care se curata usor, existand o alarma care va atentioneaza cand trebuie curatat. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 60 x 60 x 85 cm, astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte uscatoare de rufe cu specificatii tehnice bune sunt: Bosch WTR87TW0BY, Bosch WTH85202BY, Samsung DV80T5220AW/S7 sau LG RH90V5AV6Q.

Clasa A+++ de eficienta energetica

Samsung DV80T5220AX/S7 are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul estimativ anual fiind de 176 kWh. Pentru acest consum, va trebui sa platiti lunar cel mult 12 lei. Tehnologia Heat Pump dezvoltata de Samsung utilizeaza un refrigerant pentru incalzirea aerului, consumul de electricitate fiind redus astfel la jumatate. Nivelul zgomotului din timpul uscarii este de 63 dB, o valoare mai mica in comparatie cu cea a altor modele de generatie mai veche. 

14 cicluri de uscare

Panoul de control contine un selector rotativ cromat pentru alegerea ciclului de uscare, un display digital mare cu afisaj alb si mai multe butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. Acest model dispune de 14 programe de uscare pentru anumite tipuri de articole (lenjerie de pat, prosoape, camasi, rufe delicate) sau tesaturi (bumbac, sintetice sau lana). Mai mult, exista si un program rapid cu durata de doar 35 de minute sau programe de uscare cu aer rece sau cald. Durata unui program standard este destul de mare (3 ore si 20 de minute), insa timpul poate fi redus in functie de preferinte. 

Samsung DV80T5220AX/S7

AI Control

Controlul uscatorului se poate face si prin intermediul aplicatiei SmartThings gratie conectivitatii Wi-Fi. Veti putea sa sincronizati timpul de uscare cu cel al masinii de spalat rufe sau sa diagnosticati eventualele erori de functionare. Tehnologia AI Control va memora obiceiurile de uscare si va va sugera alte cicluri de uscare potrivite pentru dumneavoastra. Optiunile suplimentare includ, finalul intarziat, prevenirea cutelor, alegerea gradului de uscare a rufelor sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design premium;

+ dsiplay digital mare;

+ eficienta energetica A+++;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii moderne;

+ functii si optiuni utile.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata programelor este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Samsung DV80T5220AX/S7 este un uscator de rufe premium, cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe. Conectivitatea Wi-Fi, tehnologiile moderne si functiile utile fac din acest uscator de rufe produs de Samsung o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.