Uscator de rufe Beko DS8333PX review

Beko DS8333PX
  • Consum
    (4)
  • Programe si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.5

Sumar

Beko DS8333PX este un uscator de rufe modern cu specificatii tehnice bune si o gama variata de programe. Display-ul digital, functiile suplimentare si raportul foarte bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Beko. 

Uscarea rufelor in anotimpurile reci poate sa dureze mai multe zile, mai ales daca nu aveti un spatiu dedicat racordat la sistemul de incalzire. Cea mai simpla solutie pentru aceasta problema este achizitionarea unui uscator de rufe automat. Aceste aparate electrocasnice au dimensiunile unei masini de spalat si permit uscarea hainelor, lenjeriilor sau perdelelor in cateva ore. Un uscator de rufe performant va avea atat programe variate pentru diferite tipuri de tesaturi sau haine dar si un consum redus de energie sau un nivel scazut al zgomotului. In continuare va vom prezenta un uscator de rufe produs de Beko care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DS8333PX

Uscator de rufe cu pompa de caldura

Beko DS8333PX este un uscator de rufe cu design clasic de culoare alba, cu un hublou supradimensionat de aceeasi culoare cu carcasa. Deschiderea hubloului se face spre dreapta la un unghi de 178 de grade iar diametrul generos permite incarcarea facila a hainelor mai voluminoase sau a perdelelor si lenjeriilor mari. Acest model are o adancime de 58.9 cm, o latime de 59.7 cm si o inaltime de 84.6 cm, putand sa fie instalat pe un hol sau in baie, alaturi de masina de spalat rufe. Capacitatea de incarcare a uscatorului este de 8 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Eficienta energetica A+

Beko DS8333PX are un motor cu o eficienta energetica A+, consumul estimativ anual de 297 kWh avand un cost lunar de aproximativ 16 lei. Uscatorul are o pompa de caldura Eco Gentle Heat Pump care foloseste recircularea aerului pentru reducerea consumului energetic. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, valoarea de 66 dB este una rezonabila, fiind comparabila cu a altor modele cu specificatii similare. 

Gama variata de programe

Panoul de control are un display digital cu afisaj alb care este incadrat de 4 butoane pentru pornire/oprire, pauza si pentru activarea unor optiuni suplimentare. Acest uscator dispune de 16 programe de spalare pentru anumite tipuri de tesaturi precum bumbac, sintetice sau delicate dar si pentru hainele bebelusilor, pentru camasi, jeans sau echipamentul sportiv. In plus, aveti la dispozitie si un program de uscare rapida care permite uscarea a 2 Kg de rufe in doar 35 de minute. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Beko DS8333PX

Tehnologii si functii moderne

Uscatorul utilizeaza mai multe tehnologii si functii moderne dezvoltate de Beko precum Optisense care utilizeaza senzori de umiditate pentru optimizarea procesului de uscare, sau Aquawave prin care designul cuvei permite miscarea fluida a rufelor fara afectarea tesaturilor. Dintre functiile suplimentare amintim Auto antisifonare prin care se utilizeaza o miscare lenta a rufelor pana la scoaterea din uscator, pornirea intarziata pentru uscarea rufelor atunci cand sunteti la serviciu sau Child lock pentru blocarea accesului copiilor la meniu. Confirmarea fiabilitatii acestui aparat este data si de garantia extinsa de 10 ani pentru motor.

Puncte tari

+ design clasic

+ hublou cu deschidere larga

+ display digital

+ 16 programe de uscare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si optiuni utile

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– eficienta energetica A+

Concluzii

In concluzie, Beko DS8333PX este un uscator de rufe modern cu specificatii tehnice bune si o gama variata de programe. Display-ul digital, functiile suplimentare si raportul foarte bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Beko. 

Manual Beko DS8333PX