Whirlpool AWZ 9HPS/PRO, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A++, 64 dB – Pareri si Review

? Whirlpool AWZ 9HPS/PRO - 9 Kg, Clasa A+++, 16 programe, 64 dB
Uscator de rufe Whirlpool AWZ 9HPS/PRO

Product Name: Whirlpool AWZ 9HPS/PRO

Product Description: Whirlpool AWZ 9HPS/PRO este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 16 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 64 dB.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Whirlpool AWZ 9HPS/PRO este un uscator de rufe cu design premium si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design premium;

+ eficienta energetica buna;

+ panou de control tactil;

+ gama variata de programe

+ functii moderne;

+ tehnologii de ultima generatie.

Cons

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarea hainelor si a altor articole proaspat spalate este foarte usoara daca utilzati un uscator automat de rufe. Aceste aparate electrocasnice au dimensiunile similare cu cele ale unei masini de spalat rufe, insa consumul energetic este mult mai mare, depasind consumul insumat al tuturor electrocasnicelor mari din casa. Cele mai noi uscatoare de rufe dispun de o gama variata de programe si de tehnologii moderne care protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi. Whirlpool AWZ 9HPS/PRO este un astfel de uscator de rufe de generatie noua, iar in continuare va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Whirlpool AWZ 9HPS/PRO

Whirlpool AWZ 9HPS/PRO – uscator de rufe din gama Professional

Uscatorul de rufe Whirlpool AWZ 9HPS/PRO are un design premium, cu finisaje din inox si display digital tactil in partea centrala. Hubloul supradimensionat are un diametru generos si se deschide la un unghi larg care faciliteaza incarcarea rufelor umede dupa spalare. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, putand fi utilizat atat de catre familiile formate din 4-5 persoane cat si de catre pensiunile sau hotelurile mai mici. Dimensiunile uscatorului sunt de 59.5 x 65.6 x 84.9 cm, instalarea putand sa fie facuta atat independent cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu ajutorul unui kit de suprapunere. Alte uscatoare de rufe cu specificatii tehnice bune sunt: Samsung DV80T5220AX/S7, Bosch WTR87TW0BY, Samsung DV80T5220AW/S7 sau LG RH90V5AV6Q.

Motor cu eficienta energetica buna

Whirlpool AWZ 9HPS/PRO are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual fiind estimat de producator la 258 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 20 de lei. Nivelul zgomotului este de 64 dB, o valoare rezonabila, avand in vedere capacitatea de incarcare a acestui model. Eficienta la condensare este incadrata in clasa B, avand o medie de 81% atat pentru o incarcatura completa, cat si pentru una partiala. Durata unui program standard este de 3 ore si 31 de minute si scade la 2 ore si 11 minute in cazul unei incarcaturi partiale. 

Panou de control tactil

Panoul de control mare dispune de un disc rotativ in partea centrala si de selectoare tactile pentru functii si optiuni. Acest model dispune de 16 programe pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, bumbac eco, sintetice, lana, delicate, amestec) sau articile (camasi, blugi, sport sau articole de dimensiuni mari). Aveti la dispozitie si un program pentru o incarcatura de doar 1 Kg si unul pentru improspatarea hainelor putin purtate. Optiunile includ setarea timpului nivelului si al timpului de uscare, antisifonare sau startul intarziat.

Whirlpool AWZ 9HPS PRO

Tehnologii moderne

Acest model utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Whirlpool precum 3D Technology (asigura distributia eficienta a caldurii prin orificiile de pe lifturi sau din spatele tamburului) sau Soft Move (utilizeaza miscari personalizate pentru protejarea tesaturilor delicate). Alte tehnologii disponibile sunt Fresh Care+ (pastreaza prospetimea hainelor timp de 6 ore dupa incheierea programului de uscare) sau Al 6-lea Simt Infinite Care (regleaza automat temperatura si umiditatea in functie de cantitatea de haine introduse). 

Puncte tari

+ design premium;

+ eficienta energetica buna;

+ panou de control tactil;

+ gama variata de programe

+ functii moderne;

+ tehnologii de ultima generatie.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Whirlpool AWZ 9HPS/PRO este un uscator de rufe cu design premium si capacitate generoasa de incarcare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Whirlpool.