Uscator de rufe Hotpoint NTM1192SKYEU review

Hotpoint NTM1192SKYEU
  • Consum
    (4.5)
  • Functii si programe
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Hotpoint NTM1192SKYEU este un uscator de rufe cu o capacitate mare de incarcare si un consum redus de energie. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Hotpoint.

Uscatoarele de rufe automate au inceput sa fie achizitionate de tot mai multe persoane care nu au spatii suficiente pentru uscarea hainelor. Aceste aparate electrocasnice utilizeaza curentii de aer cald pentru uscarea rufelor intr-un timp care poate varia intre doua si patru ore in functie de tipul tesaturii. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont la achizitionarea unui uscator de rufe sunt capacitatea de incarcare, eficienta energetica, nivelul zgomotului, numarul de programe si functiile si optiunile disponibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator modern de rufe care este comercializat sub brandul Candy.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Hotpoint NTM1192SKYEU

Uscator de rufe cu capacitate de 9 Kg

Hotpoint NTM1192SKYEU este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design modern cu hublou supradimensionat si sticla transparenta. Hubloul are directia de deschidere spre dreapta si un diametru larg care permite incarcarea si descarcarea facila a hainelor, paturilor sau lenjeriilor mai voluminoase. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg si dimensiuni similare cu ale unei masini de spalat rufe (65.5 x 59.6 x 84.9 cm), putand fi instalat atat intr-o baie cat si pe un hol mai spatios.

Motor cu eficienta energetica A++

Hotpoint NTM1192SKYEU are un motor inverter cu un consum anual de energie de 258 kWh care este incadrat in a doua clasa de eficienta, A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 14 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 65 dB, o valoare comparabila cu a altor modele cu specificatii similare.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Hotpoint NTM1192SKYEU

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un buton rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj galben incadrat de 6 butoane pentru diferite functii si optiuni si doua butoane pentru pornire/oprire si pauza. Acest model dispune de 15 programe de uscare pentru diferite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, matase, sintetice) dar si programe pentru haine (camasi, jeans) sau pilote, lenjerie de pat ori prosoape.

Optiunile suplimentare permit blocarea accesului copiilor la meniu, programarea intarziata a startului, alegerea nivelului de uscare sau antisifonarea rufelor. O dovada suplimentara a fiabilitatii acestui uscator de rufe este data si de garantia de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ consum redus de energie

+ 15 programe de uscare

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

Concluzionand, Hotpoint NTM1192SKYEU este un uscator de rufe cu o capacitate mare de incarcare si un consum redus de energie. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe produs de Hotpoint.