Miele TSD 363 WP, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A++, Wi-Fi – Pareri si Review

Miele TSD 363 WP - 8 Kg, Clasa A++, 66 dB, Wi-Fi
Uscator de rufe Miele TSD 363 WP

Product Name: Miele TSD 363 WP

Product Description: Miele TSD 363 WP este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de conectivitate Wi-Fi si are o gama variata de programe.

Brand: Miele

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Summary

Miele TSD 363 WP este un uscator automat de rufe cu eficienta energetica buna design minimalist. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si functiile utile sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe premium din portofoliul Miele.

Pros

+ design minimalist; + eficienta energetica buna; + gama variata de programe; + conectivitate Wi-Fi; + functii si optiuni utile.

Cons

– pretul este destul de mare;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscarea rufelor poate sa dureze destul de mult, mai ales in timpul lunilor cu temperaturi scazute. Cea mai simpla solutie este oferita de uscatoare automate de rufe. Aceste aparate electrocasnice au dimensiuni similare cu masinile de spalat, insa consumul energetic este mult mai mare in comparatie cu acestea. Pentru a va asigura un cost de utilizare cat mai redus, este indicat sa alegeti un uscator de rufe cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii importante sunt gama de programe, tehnologiile si functiile disponibile sau nivelul zgomotului de functionare. Miele TSD 363 WP este un uscator de rufe cu specificatii tehnice importante iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Miele TSD 363 WP

Miele TSD 363 WP – uscator premium de rufe

Miele TSD 363 WP este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design minimalist, cu o carcasa alba si un hublou cu rama groasa. Lateralele uscatorului au un design special care contribuie la reducerea vibratiilor si a zgomotului. Tamburul este tip fagure si este iluminat, permitand verificarea stadiului de uscare a rufelor. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 59.6 x 64.3 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta atat independent, cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu ajutorul unui kit de suprapunere. Alte uscatoare de rufe performante sunt: Whirlpool AWZ 9HPS/PRO, Beko DG8540SX, Samsung DV80T5220AX/S7 sau Bosch WTR87TW0BY.

Eficienta energetica buna

Miele TSD 363 WP are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul energetic anual de 224 kWh avand un cost estimativ lunar de 17 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 66 dB, o valoare comparabila cu cea a altor modele cu capacitate similara de incarcare. In partea inferioara a hubloului exista un filtru de scame care se curata foarte usor. Sistemul eficient de filtrare si schimbatorul de caldura care nu necesita curatare reduc durata programelor de uscare si eficientizeaza consumul energetic.

Miele TSD 363 WP

12 cicluri de uscare

Panoul de control contine un display digital tactil in partea centrala si un selector rotativ pentru alegerea ciclului de uscare. Uscarea hainelor se poate face atat in functie de tipul tesaturilor (bumbac, lana, delicate) cat si a articolelor (camasi sau denim). In plus, exista si un program rapid si unul de uscare cronometrata cu aer cald. Controlul uscatorului se poate face si prin intermediul aplicatiei mobile Miele@mobile gratie conectivitatii Wi-Fi. Functiile optionale includ antisifonarea, blocarea meniului cu cod PIN, adaugarea articolelor dupa startul programului de uscare sau pornirea intarziata pana la 24 de ore.

Puncte tari

+ design minimalist;

+ eficienta energetica buna;

+ gama variata de programe;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ functii si optiuni utile.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

Concluzii

In concluzie, Miele TSD 363 WP este un uscator automat de rufe cu eficienta energetica buna design minimalist. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si functiile utile sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe premium din portofoliul Miele.

Tags: