Uscator rufe Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU review

Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU

Sumar

Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU este un uscator modern de rufe cu o eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Tehnologiile moderne, display-ul digital cu touch si optiunea de improspatare a hainelor putin purtate sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Hotpoint. 

Uscatoarele de rufe sunt aparatele cu cel mai mare consum energetic dintre electrocasnicele mari, de aceea este important sa alegeti un model cu o eficienta energetica cat mai buna. De exemplu, un uscator de rufe are un consum energetic mai mare decat al unei combine frigorifice si al unei masini de spalat rufe la un loc. Totusi, modelele de generatie noua au programe rapide de uscare si optiunea de incarcare la jumatate care va pot ajuta sa reduceti consumul energetic si implicit costurile cu energia electrica. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de uscator de rufe economic care este produs de compania italiana Hotpoint.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU

Uscator modern cu pompa de caldura

Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU este un uscator de rufe cu design elegant de culoare alba si hublou cu sticla transparenta si rama gri. Hubloul are un diametru mare si un unghi larg de deschidere care permit incarcarea usoara a hainelor umede dupa spalare. Acest uscator are dimensiuni de 65.5 x 59.5 x 84.9 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii. 

Eficienta energetica A+++

Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU  are un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului de functionare. Consumul mediua anual de 175 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, un program standard avand un consum de 1.88 kWh. In ceea ce priveste  nivelul zgomotului, acesta atinge o valoare de 64 dB care este similara cu cea a altor modele cu dimensiuni si capacitate de incarcare similare. 

Panou de control intuitiv

Panoul de control are un display digital cu afisaj galben incadrat de 6 butoane cu touch care permit modificarea unor optiuni, doua butoane pentru pornire/oprire si pauza si un buton rotativ pentru selectarea ciclului de uscare. Acest model dispune de 15 programe care includ atat optiuni in functie de tesaturi (bumbac, lana, sintetice sau matase) dar si de tipul rufelor (camasi, blugi, hainele bebelusilor). In plus, aveti la dispozitie si un program scurt cu durata de doar 20 de minute pe care il puteti utiliza pentru improspatarea hainelor putin purtate.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU

Functii si tehnologii moderne

Fiind un model de generatie noua, acest uscator utilizeaza sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Hotpoint precum Active Care care reduce formarea scamelor din timpul uscarii, Stop&Add care permite adaugarea hainelor in primele minute ale programelor de uscare sau Final Care prin care se previne formarea cutelor pentru rufele ramase in tambur dupa uscare. Alte optiuni utile sunt selectarea nivelului de uscare, functia ECO si blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica A+++

+ 15 programe de uscare

+ panou de control cu display digital

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ optiune de improspatare a hainelor

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– durata destul de mare a programelor de uscare

Concluzii

In concluzie, Hotpoint Natis Reload NTM118X3SKEU este un uscator modern de rufe cu o eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Tehnologiile moderne, display-ul digital cu touch si optiunea de improspatare a hainelor putin purtate sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Hotpoint.