Bosch ProSilence BGC41Q69, Aspirator fara sac, 600 W, 2.4 litri, 69 dB – Pareri si Review

Bosch ProSilence BGC41Q69 - 600 W, 2.4 litri, 69 dB, 8.3 Kg

Product Name: Bosch ProSilence BGC41Q69

Product Description: Bosch ProSilence BGC41Q69 este un aspirator fara sac care are o greutate de 8.3 Kg si un motor cu putere de 600 W. Aspiratorul dispune de un sistem eficient de filtrare si are un nivel al zgomotului de doar 69 dB.

Brand: Bosch

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere
  (4.7)
 • Filtrare
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.8

Sumar

Bosch ProSilence BGC41Q69 este un aspirator fara sac cu motor puternic si nivel redus al zgomotului. Puterea ajustabila, sistemul eficient de filtrare si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator fara sac din portofoliul Bosch.

Pros

+ maner ergonomic;

+ putere ajustabila in 5 trepte;

+ sistem eficient de filtrare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– greutatea este destul de mare;

– lipsa unor accesorii pentu alte suprafete.

Dintre toate aparatele electrocasnice mici, oferta de aspiratoare este cea mai variata. Astfel, puteti alege atat aspiratoare clasice, tip cilindru, cu sau fara sac, cat si aspiratoare verticale sau chiar aspiratoare robot. Dintre toate tipurile de aspiratoare, cele cilindrice ofera cea mai eficienta curatare atat pentru suprafetele dure cat si pentru covoare sau mochete. In plus, cele mai noi modele dispun si de sisteme eficiente de filtrare care capteaza chiar si cele mai mici particule de praf si alergeni. Bosch ProSilence BGC41Q69 este un astfel de aspirator performant fara sac iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Bosch ProSilence BGC41Q69 – aspirator de generatie noua

Aspiratorul Bosch ProSilence BGC41Q69 are o carcasa ovala din plastic de culoare rosie cu insertii cromate. Aspiratorul are un maner ergonomic lat, care permite transportul facil dintr-o incapere in alta. Cele doua roti laterale si roata multidirectionala asigura depasirea facila a diferitelor obstacole precum pragurile usilor. Raza de operare de 10 metri este suficient de mare pentru a aspira in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Dimensiunile aspiratorului sunt de 26.7 x 32.4 x 47.4 cm iar greutatea cu toate accesoriile este de 8.3 Kg. Alte aspiratoare perfromante fara sac sunt: Bosch ProSilence BGS41SIL66, ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA, Rowenta Compact Power RO3785EA sau Bosch BGS5FMLY2.

Motor puternic si silentios

Bosch ProSilence BGC41Q69 are un motor cu putere de 600 W care poate fi setata in 5 trepte in functie de tipul suprafetei aspirate. Mai multi, gratie tehnologiei AirCycle, care creeaza o forta centrifuga puternica, seprarea prafului din aerul reemis este mult mai eficienta. Nivelul zgomotului este de cel mult 69 dB, o valoare foarte redusa, obtinuta prin utilizarea unor materiale izolatoare inovative si a unor accesorii fonoizolante. Recipientul de colectare are un volum de 2.4 litri si se goleste foarte usor, datorita sistemului EasyClean dezvoltat de Bosch. Durabilitatea excelenta a motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Filtru HEPA

Sistemul de filtrare contine un filtru HEPA lavabil care asigura captarea a pana la 99.95% dintre particulele de praf, alergeni, bacterii si poluanti, aerul din camere ramanand mult mai curat. Eficienta foarte buna a sistemului de filtrare, recomanda acest aspirator si persoanelor care sufera de alergii. Peria principala, cu doua pozitii asigura curatarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor cu fir scurt sau lung. Pentru a proteja parchetul care se zgarie usor, aveti la dispozitie si o perie speciala cu peri moi. 

Puncte tari

+ maner ergonomic;

+ putere ajustabila in 5 trepte;

+ sistem eficient de filtrare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– greutatea este destul de mare;

– lipsa unor accesorii pentu alte suprafete.

Concluzii

In concluzie, Bosch ProSilence BGC41Q69 este un aspirator fara sac cu motor puternic si nivel redus al zgomotului. Puterea ajustabila, sistemul eficient de filtrare si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator fara sac din portofoliul Bosch.