Bosch ProSilence BGS41SIL66, Aspirator fara sac, 600 W, 2.4 litri, 66 dB – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Bosch ProSilence BGS41SIL66 - 600 W, 2.4 litri, 66 dB, filtru HEPA
Aspirator fara sac Bosch ProSilence BGS41SIL66

Product Name: Bosch ProSilence BGS41SIL66

Product Description: Bosch ProSilence BGS41SIL66 este un aspirator fara sac care are un motor cu putere de 600 W care poate fi ajustata in 5 trepte. Aspiratorul are un nivel al zgomotului de 66 dB si dispune de un sistem eficient de filtrare a aerului reemis.

Brand: Bosch

 • Putere
  (4.7)
 • Manevrabilitate
  (4.9)
 • Filtrare aer
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

Bosch ProSilence BGS41SIL66 este un aspirator fara sac cu motor puternic si recipient de colectare cu volum generos. Nivelul redus al zgomotului, sistemul eficient de filtrare si extragarantia oferita de producator sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator fara sac din portofoliul Bosch. 

Pros

+ motor puternic;

+ nivel redus al zgomotului;

+ 5 trepte de putere;

+ recipient de colectare cu volum de 2.4 litri;

+ sistem eficient de filtrare;

+ extragarantie pentru motor.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– greutatea cu accesorii incluse este destul de mare.

Compania germana Bosch are in portofoliu o gama variata de aspiratoare, atat modele clasice cu sau fara sac cat si aspiratoare verticale. Aspiratoarele de generatie noua produse de Bosch au motoare puternice si fiabile si sisteme performante de filtrare, care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni. In plus, accesoriile incluse permit curatarea eficienta atat a suprafetelor dure, cat si a covoarelor sau a tapiteriei. Bosch ProSilence BGS41SIL66 este un astfel de aspirator performant fara sac, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Bosch ProSilence BGS41SIL66

Bosch ProSilence BGS41SIL66 – aspirator performant fara sac 

Aspiratorul Bosch ProSilence BGS41SIL66 are o carcasa ovala din plastic negru cu insertii argintii. Aspiratorul dispune de un maner ergonomic in partea superioara, care permite transportul la/de la spatiul de depozitare. Raza mare de operare de 10 metri va permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara sa schimbati priza de alimentare. Rotile laterale mari si roata multidirectionala asigura manevrarea facila atat pe suprafetele dure cat si pe covoare. Acest model are dimensiuni de 27.4 x 32.4 x 47.4 cm si o greutate de 5.6 Kg (9 Kg cu tot cu accesorii). Alte aspiratoare performante fara sac sunt: ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690EA, Bosch BGS5FMLY2, ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA sau Bosch BGS7MS64

5 trepte de putere

Bosch ProSilence BGS41SIL66 are un motor cu putere de 600 W care poate fi ajustata in 5 trepte in functie de tipul suprafetei aspirate. Asa cum reiese si din denumire, acest model este unul din cele mai silentioase aspiratoare fara sac de pe piata, nivelul zgomotului fiind de doar 66 dB. Recipientul de colectare are un volum generos de 2.4 litri, si se goleste usor fara a pierde praf, gratie sistemului EasyClean. Fiabilitatea foarte buna a motorului este confirmata de extragarantia de 10 ani oferita de Bosch

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch ProSilence BGS41SIL66

Sistem eficient de filtrare

Sisteul de filtrare contine un filtru igienic HEPA, care capteaza si particulele microscopice de praf, bacterii si alergeni. Datorita acestui sistem performant de filtrare, aspiratorul este potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii. Peria principala cu doua pozitii permite curatarea eficienta atat a covoarelor si mochetelor cat si a gresiei. Pentru protejarea parchetului aveti la dizpozitie o perie cu peri moi. In pachet mai sunt incluse si doua duze, una pentru tapiterie si una pentru colturi. 

Puncte tari

+ motor puternic;

+ nivel redus al zgomotului;

+ 5 trepte de putere;

+ recipient de colectare cu volum de 2.4 litri;

+ sistem eficient de filtrare;

+ extragarantie pentru motor.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– greutatea cu accesorii incluse este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Bosch ProSilence BGS41SIL66 este un aspirator fara sac cu motor puternic si recipient de colectare cu volum generos. Nivelul redus al zgomotului, sistemul eficient de filtrare si extragarantia oferita de producator sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator fara sac din portofoliul Bosch.