Beko DS8452TA, Uscator de rufe, 8 Kg, Clasa A++, 65 dB – Pareri si Review

Beko DS8452TA - 8 Kg, Clasa A++, 15 programe, 65 dB
Uscator de rufe Beko DS8452TA

Product Name: Beko DS8452TA

Product Description: Beko DS8452TA este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si are un nivel al zgomotului de 65 dB.

 • Design
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.4

Sumar

Beko DS8452TA este un uscator de rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si extragarantiile oferite de producator sunt alte argumente care ar trebuie sa va convinga sa achizitionati acest uscator de rufe din portofoliul Beko. 

Pros

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A++

+ 15 cicluri de uscare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si tehnologii moderne

+ extragarantii pentru motor si produs

Cons

– lipsa unui sistem de iluminare interior

– pretul intreg este mare

Uscatoarele de rufe automate ofera o solutie rapida pentru uscarea hainelor, lenjeriilor si a altor articole care pot fi folosite in aceeasi zi. Trebuie sa tineti cont totusi ca un uscator de rufe are un consum insemnat de energie, mai mare decat al unei combine frigorifice sau a unei masini de spalat rufe. Pentru ca valoarea facturilor la energie electrica sa nu fie foarte mare va trebuie sa optati pentru un model cu eficienta energetica incadrata in clasele A++ sau A+++. Beko DS8452TA este un astfel de uscator de rufe cu eficienta energetica buna iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele atuuri ale acestuia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DS8452TA

Beko DS8452TA – uscator de rufe de generatie noua

Uscatorul de rufe are o carcasa alba simpla, lateralele avand un design in forma de S pentru a diminua nivelul vibratiilor si al zgomotului. Hubloul are o rama transparenta si include un filtru in partea inferioara care se poate scoate usor pentru curatare. Cuva uscatorului are un design special AquaWave care asigura o miscare fluida a rufelor pentru protejarea tesaturilor. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 59.7 x 56.8 x 84.6 si poate fi instalat atat independent cat si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni similare

Eficienta energetica A++

Beko DS8452TA are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual fiind estimat la 235 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de cel mult 14 lei. Nivelul zgomotului de uscare este de 65 dB, o valoarea comparabila cu cea a altor modele cu o capacitate similara de incarcare. Fiabilitatea excelenta a motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Beko, de care beneficiaza si alte modele precum Beko DS9430SX, Beko DS8440SXW sau Beko DS8439TX.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Beko DS8452TA

14 cicluri de uscare

Panoul de control contine un selector mecanic si un display digital BX Led cu afisaj rosu pe 7 segmente. Acest model dispune de 15 cicluri de spalare care permit uscarea in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, mixte) sau al articolelor (jeans, camasi, echipament sportiv sau lenjerie). Mai mult, exista si un program rapid de uscare si unul pentru improspatarea hainelor putin purtate. De asemenea, programul Timmer permite ajustarea timpului de uscare intre 10 si 160 de minute. 

Functii si tehnologii moderne

Fiind un uscator de rufe lansat recent, acest model utilzeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum Eco Gentle Heat Pump (recircula aerul cald pentru a reduce consumul de energie) sau Eco Sense (utilizeaza un senzor pentru detectarea automata a umiditatii rufelor). Cele mai importante functii optionale sunt pornirea intarziata, anti sifonarea sau blocarea accesului copiilor la meniu. Prin scrierea produsului pe site-ul extragarantie.beko.ro veti putea sa beneficiati de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Beko. 

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A++

+ 15 cicluri de uscare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si tehnologii moderne

+ extragarantii pentru motor si produs

Puncte slabe

– lipsa unui sistem de iluminare interior

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Beko DS8452TA este un uscator de rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si extragarantiile oferite de producator sunt alte argumente care ar trebuie sa va convinga sa achizitionati acest uscator de rufe din portofoliul Beko. 

Manual de utilizare Beko DS8452TA