Espressor automat DeLonghi ECAM 23.460 review

DeLonghi ECAM 23.460

Product Name: DeLonghi ECAM 23.460

Brand: DeLonghi

  • Utilizare
    (5)
  • Functii
    (4.7)
  • Pret
    (3.5)
4.4

Sumar

Daca doriti un espressor complet automatizat care sa prepare o cafea sau un capuccino spumos cu o aroma intensa atunci DeLonghi ECAM 23.460 este ceea ce cautati. Gradul inalt de personalizare, functiile suplimentare si renumele producatorului italian sunt garantii ca veti putea prepara foarte usor cea mai buna cafea la dumneavostra acasa.

Daca sunteti un client fidel al cafenelelor, unde comandati specialitati precum capuccino, espresso sau caffee latte atunci poate ar trebui sa luati in considerare achizitia unui espressor automat. Chiar daca pretul unui astfel de aparat vi se poate parea prohibitiv, daca faceti un calcul cat platiti pentru cafea intr-o luna s-ar putea sa va razganditi. Astfel veti putea savura o cafea aromata si cremoasa impreuna cu familia, sau veti avea tot timpul cu ce sa va serviti prietenii care va vor vizita.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune espressoare automate

Espressorul automat ECAM 23.460 face parte din gama premium a producatorului italian Delonghi, si este specializat in prepararea de capucino, cafea cu lapte si alte bauturi care includ un mix intre aceste doua ingrediente. Designul compact si modern imbina plasticul de culoare neagra sau argintie cu inoxul care incadreaza tabloul de control de dimensiuni marite. Acesta are un meniu simplu cu opt butoane si un display LCD cu afisaj pe doua linii care ofera informatii despre stadiul de preparare al bauturii alese.

Rezervorul de apa are o capacitate de 1.8 litri iar containerul pentru cafea boabe are o capacitate de 250 g sau echivalentul a 14 cesti de cafea. Pentru a ne asigura ca boabele de cafea nu isi pierd din calitate, acestea ar trebui sa fie macinate in termen de 72 de ore de la alimentare. Acest espressor are o putere mare de 1450 W care creaza o presiune de pana la 15 bari pentru a obtine un gust intens in fiecare ceasca de cafea.

=> Vedeti si: Top 5 Espressoare De’Longhi

Meniul espressorului automat DeLonghi ECAM 23.460 este usor de folosit, putand prepara un capuccino delicios doar apasand un buton. Cel mai mare avantaj al acestui espressor este rezervorul pentru lapte si sistemul care prepara automat bauturile cu lapte fara sa mai fie necesar sa spumati laptele manual. Acest espressor are capacitatea de a prepara doua cesti de cafea simultan, dar daca doriti o bautura cu lapte aceasta trebuie preparata separat. Puteti sa modificati si sa salvati setarile bauturilor preferate, modificand parametri precum intensitate, marime, aroma si temperatura. 

Alte functii care va vor ajuta sa preparati o cafea perfecta sunt sistemul de iluminare a canilor si sistemul de incalzire al cestilor de cafea situat in partea superioara a espressorului. De asemenea sistemul de dozare se poate regla pe inaltime de la 8.6 la 14.2 cm pentru a putea folosi cani si pahare cu diferite dimensiuni.  Rasnita pentru cafeaua boabe este destul de silentioase si poate macina cafeaua in 13 trepte, dar puteti folosi si cafea care este deja macinata. Espressorul poate fi programat sa se porneasca automat la o anumita ora pentru a fi gata sa va prepare cafeaua preferata, iar oprirea automata se poate face intr-un interval cuprins intre 15 minute si 3 ore.

Espressorul ECAM 23.460 este usor de curatat, dar singurul recipient care poate fi spalat in masina de spalat vase este rezervorul pentru lapte. Indicatorii va vor instiinta cand recipientul de apa este gol si cand trebuie sa folositi functia de autocuratare care previne depunerile de calcar.

In concluzie, daca doriti un espressor complet automatizat care sa prepare o cafea sau un capuccino spumos cu o aroma intensa atunci DeLonghi ECAM 23.460 este ceea ce cautati. Gradul inalt de personalizare, functiile suplimentare si renumele producatorului italian sunt garantii ca veti putea prepara foarte usor cea mai buna cafea la dumneavostra acasa.