KRUPS Sensation EA910B10, Espressor automat, 1450 W, 15 bar, 4 rețete – Păreri și Review

▷KRUPS Sensation EA910B10 Espressor Automat ⭐ Păreri și Review

Product Name: KRUPS Sensation EA910B10

Product Description: KRUPS Sensation EA910B10 este un espressor automat cu putere de 1450 W și presiune maximă de 15 bar. Espressorul dispune de o râșniță metalică și permite prepararea a 4 tipuri de băuturi pe bază de cafea.

Brand: Krups

 • Design
  (4.8)
 • Presiune și putere
  (4.8)
 • Băuturi și funcții
  (4.4)
 • Calitate/Preț
  (4.5)
4.6

Sumar

KRUPS Sensation EA910B10 este un espressor cu design elegant și presiune ridicată. Panoul de control intuitiv, râșnița eficientă și utilizarea facilă sunt alte argumente favorabile achiziționării acestui espressor automat produs de Krups in Franța.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control tactil;

+ putere și presiune mari;

+ râșniță eficientă;

+ utilizare facilă.

Cons

– permite prepararea a doar 4 tipuri de băuturi;

– prețul este destul de mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Espressoarele Krups sunt cunoscute pentru performanța excelentă și designul lor elegant, făcându-le alegerea perfectă pentru iubitorii de cafea din întreaga lume. Cu o istorie îndelungată în producția de aparate electrocasnice pentru cafea, Krups s-a impus ca un brand de încredere în domeniu. Espressoarele Krups oferă o modalitate simplă și eficientă de a pregăti espressoul preferat chiar în confortul casei tale. Cu o varietate de modele disponibile, de la cele mai compacte pentru spații mici la espressoare cu funcții avansate pentru cei mai exigenți pasionați de cafea, Krups are o soluție potrivită pentru fiecare bucatarie. KRUPS Sensation EA910B10 este un espressor elegant cu specificații tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

⇒ Vedeti si: Top 5 espressoare automate

KRUPS Sensation EA910B10 – design si dimensiuni

Espressorul KRUPS Sensation EA910B10 are un design elegant cu o carcasa neagră-violet și inserții cromate. Panoul de control este tactil si are un background de aceeași culoare. Cele două duze de cafea au o carcasa cromată, același material fiind utilizat și pentru sistemul de spumare sau pentru tăvița de susținere. Compartimentul de cafea are o capacitate de 260 grame și se închide etanș, păstrând prospețimea acestora.

Acest model are dimensiuni de 34.6 x 24 x 36.4 cm și o greutate de 7.5 cm, necesitând un spațiu mai generos pe blatul de lucru. Alte modele de espressoare pe care le-am analizat recent sunt: De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G, Philips seria 800 EP0824/00 sau De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB.

Presiune, putere și râșniță

Espressorul KRUPS Sensation EA910B10 are o putere de 1450 W care asigura generarea unei presiuni de până la 15 bar. Cu ajutorul acestei presiuni aparatul prepară rapid un espresso aromat cu gust intens și spumă fină. Rezervorul de apă are un volum generos de 1.7 litri și se scoate ușor pentru alimentarea facilă în chiuvetă. Râșnița metalică dispune de 3 trepte de râșnire, putând să modificați granulația în funcție de preferințe.

Panou de control, băuturi și funcții

Espressor KRUPS Sensation EA910B10

Panoul de control tactil mare permite selectarea facilă a băuturilor sau modificarea unor opțiuni. Veți putea să modificați cantitatea băuturilor în 3 trepte, să memorați rețetele favorite sau să preparați două cafele concomitent. Acest model permite prepararea a 4 băuturi pe bază de cafea: ristretto, espresso, long coffee și filter coffee. De asemenea veți putea să încălziți apa pentru ceai. Curățarea aparatului este facilă, trebuind să fie făcută cam de 3 ori pe an. Garanția de care beneficiază acest espressor este cea standard, de 24 luni.

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control tactil;

+ putere și presiune mari;

+ râșniță eficientă;

+ utilizare facilă.

Puncte slabe

– permite prepararea a doar 4 tipuri de băuturi;

– prețul este destul de mare.

Concluzii

În concluzie, KRUPS Sensation EA910B10 este un espressor cu design elegant și presiune ridicată. Panoul de control intuitiv, râșnița eficientă și utilizarea facilă sunt alte argumente favorabile achiziționării acestui espressor automat produs de Krups in Franța.

button-3