De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB, Espressor automat. 1450 W, 15 bari – Păreri și Review

▷De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB Espressor ⭐ Review și Păreri
Espressor automat De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB

Product Name: De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB

Product Description: De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB este un espressor cu putere de 1450 W și presiune de 15 bar. Espressorul are o râșniță performantă și permite prepararea unei game variate de băuturi.

Brand: De’Longhi

 • Design
  (4.8)
 • Presiune și râșnire
  (4.9)
 • Funcții și băuturi
  (4.8)
 • Calitate/Preț
  (4.4)
4.7

Sumar

De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB este un espressor automat cu design elegant și panou de control intuitiv. Gama variată de băuturi, râșnița performantă și curățarea automată a carafelor fac din acest aparat o alegere excelentă pentru iubitorii de cafea.

Pros

+ design elegant;
+ panou de control intuitiv;
+ gama variată de băuturi;
+ 2 carafe pentru spumare automată;
+ curățare automată;
+ râșniță cu 13 niveluri.

Cons

– prețul este pe măsura specificațiilor;
– prețul filtrelor de apă este destul de mare.

Cu apariția noilor generații de espressoare De’Longhi, pasionații de cafea sunt întâmpinați cu o combinație de inovație tehnologică și design avansat. Cu o experiență bogată în producerea de aparate de cafea de înaltă calitate, De’Longhi aduce acum o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri care redefinesc standardul în domeniul preparării cafelei acasă. De la funcționalități intuitive până la performanțe de vârf în extragerea aromei și a cremozității, espressoarele De’Longhi de generație nouă promit să transforme fiecare dimineață într-o experiență autentică de savurare a cafelei proaspete. De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB este un astfel de espressor automat de generație nouă, iar in cele ce urmează vom analiza specificațiile importante ale acestui model.

⇒ Vedeti si: Top 5 espressoare automate

Espressor automat De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB

De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB – design și dimensiuni

Espressorul De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB are un design elegant, cu o carcasa din plastic negru cu partea frontală vopsită cu un strat protector. Panoul de control cu display digital este încadrat de un element decorativ cromat, același material regăsindu-se atât in partea superioară (suportul încălzit pentru căni) cât și în cea inferioară (tăvița de scurgere). Recipientul de boabe are o capacitate de 300 g și se închide etanș, pentru a păstra prospețimea cafelei.

Acest model are dimensiuni de 23.6 x 42.9 x 34.8 cm și o greutate de 9 Kg, similară cu cea a altor modele de espressoare automate. Alte espressoare performante pe care le-am analizat recent sunt: KRUPS Sensation EA910B10 sau De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB.

Presiune, putere și râșnire

De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB

De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB are o putere de intrare de 1450 W care asigură o presiune maximă de 15 bar. Cu ajutorul acestei presiuni, aparatul prepară băuturi de cafea savuroase, cu un gust intens și o spumă cremoasă. Aparatul poate fi alimentat atât cu boabe de cafea cât și cu cafea măcinată, în funcție de preferințe. Râșnița conică din inox dispune de 13 trepte de râșnire care pot fi reglate manual în funcție de gust și de tipul băuturii preparate. Rezervorul de apă cu volum de 1.8 litri este detașabil, putând fi alimentat și curățat ușor atunci când este cazul. În rezervor veți putea monta un filtru care protejează aparatul de depunerile de calcar.

Panou de control, funcții și garanție

Espressor De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB

Panoul de control are un display digital color și selectoare tactile care permit alegerea băuturii și modificarea unor opțiuni. Acest espressor permite prepararea a 22 tipuri de băuturi pe baza de cafea: Espresso, Ristretto, Espresso Lungo, 2xEspresso, Doppio+, Coffee, Long, Americano, Coffee Pot, Iced Coffee, Verlängerter, Cappuccino, Cappuccino+, Cappuccino Mix, Latte Macchiato, Caffe Latte, Flat White, Espresso Macchiato, Cortado, Café au Lait, Galao, Café con Leche plus lapte și apă calde. Funcțiile utile permit memorarea unor setări, modificarea temperaturii, concentrației și volumului băuturii.

Spumarea automată a laptelui se face folosind una din cele două carafe incluse în pachet care au sistem de autocurățire. Periodic va trebui să rulați ciclu automat de curățare al espressorului pentru a-i asigura o durată de utilizare mai lungă. Acest model are o garanție standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ design elegant;
+ panou de control intuitiv;
+ gama variată de băuturi;
+ 2 carafe pentru spumare automată;
+ curățare automată;
+ râșniță cu 13 niveluri.

Puncte slabe

– prețul este pe măsura specificațiilor;
– prețul filtrelor de apă este destul de mare.

Concluzii

În concluzie, De’Longhi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB este un espressor automat cu design elegant și panou de control intuitiv. Gama variată de băuturi, râșnița performantă și curățarea automată a carafelor fac din acest aparat o alegere excelentă pentru iubitorii de cafea.