De’Longhi ECAM 220.22.GB, Espressor automat, 1450 W, 15 bar, 1.8 litri – Pareri si Review

▷De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB Espressor Automat ⭐ Review si Pareri
Espressor De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB

Product Name: De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB

Product Description: De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB este un espressor automat cu putere de 1450 W si presiune maxima de 15 bar. Espressorul permite prepararea a 3 tipuri de bauturi si are un rezervor de apa cu volum de 1.8 litri.

Brand: De’Longhi

 • Design
  (4.8)
 • Putere si presiune
  (4.6)
 • Bauturi si functii
  (4)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB este un espressor automat cu presiune ridicata si design modern. Panoul de control tactil, cele 14 trepte de rasnire si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui espressor automat produs de compania italiana De’Longhi.

Pros

+ design modern;

+ panou de control tactil;

+ putere si presiune ridicate;

+ rasnita cu 13 trepte;

+ rezervor generos de apa;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– dimensiunile si greutatea sunt destul de mari;

– doar 3 tipuri de bauturi.

Daca va place sa va incepeti ziua cu o cafea savuroasa, atunci aveti nevoie de un espressor automat. Aceste aparate permit prepararea unei game variate de bauturi pe baza de cafea. Cele mai performante espressoare dispun de rasnite cu mai multe trepte de granulatie, astfel ca veti putea sa va preparati cafeaua asa cum va doriti. Alte aspecte importante sunt presiunea maxima, modalitatea de spumare a laptelui sau tipul de bauturi pe baza de cafea pe care le puteti prepara. De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB este un espressor de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model. 

⇒ Vedeti si: Top 5 espressoare automate

Espressor De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB

 De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB – design, rezervor si dimensiuni

De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB este un espressor automat de cafea, care are un design modern cu o carcasa neagra si insertii cromate. Espressorul permite prepararea simultana a doua bauturi, iar duza este ajustabila, permitand utilizarea paharelor cu o inaltime maxima de 14 cm. Rezervorul de apa are un volum generos de 1.8 litri si este detasabil, putand fi alimentat si curatat in chiuveta. Recipientul pentru cafea boabe are o capacitate de 250 grame.

Acest model are dimensiuni de 35 x 24 x 44 cm si o greutate destul de mare de 8.8 Kg. Alte espressoare automate performante pe care le-am analizat recent sunt: DE’LONGHI Dinamica ECAM 370.70.B sau De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.42.TB.

Putere, presiune si rasnita

Espressor automat De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB

De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB are o putere de 1450 W, care permite dezvoltarea unei presiuni maxime de 15 bar. Cu ajutorul acestei presiuni veti putea sa preparati o cafea plina de savoare si cu un gust intens, asa cum va doriti. Rasnita conica din inox permite rasnirea boabelor de cafea in 13 trepte, putand sa personalizati taria cafelei. Daca preferati, puteti sa alimentati espressorul si cu cafea macinata. Recipientul de colectare poate depozita zatul de la 14 baturi, astfel ca nu va trebui sa il goliti prea des.

Panou de control, bauturi si garantie

De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB

Panoul de control tactil permite alegerea tipul de batura, intensitatea si dimensiunile acestui. Tot de aici activati spumarea manuala a laptelui sau decalcificati espressorul. Acest model permite prepararea a 3 tipuri de baturi:

 • Espresso – cantitate intre 20 si 180 ml, cu gust intens, preparata cu preinfuzie la o presiune ridicata;
 • Coffee – cantitate intre 100 si 240 ml, cu gust echilibrat si delicat, preparata fara preinfuzie la o presiune ridicata;
 • Americano – espresso intre 20 si 80 ml si apa intre 50 si 300 ml, cu gust delicat, preparat cu preinfuzie la o presiune ridicata.

Espressorul dispune un proces automat de decalcifiere, pe care va trebui sa il efectuati atunci cand sunteti atentionati. In plus, aparatul dispune de un ciclu de autocuratare, care este efectuat la fiecare oprire si pornire. Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control tactil;

+ putere si presiune ridicate;

+ rasnita cu 13 trepte;

+ rezervor generos de apa;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– dimensiunile si greutatea sunt destul de mari;

– doar 3 tipuri de bauturi.

Concluzii

In concluzie,  De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB este un espressor automat cu presiune ridicata si design modern. Panoul de control tactil, cele 14 trepte de rasnire si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui espressor automat produs de compania italiana De’Longhi. 

button-3

Manual de utilizare De’Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB