De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB, 1450 W, 15 bar, 1.8 litri – Păreri și Review

▷ De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB Espressor Automat ⭐ Păreri și Review
Espressor automat De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB

Product Name: De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB

Product Description: De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB este un espressor automat cu putere de 1450 W si presiune de 15 bar. Espressorul are un rezervor de apă cu volum de 1.8 litri și permite prepararea a 4 băuturi pe bază de cafea.

Brand: De’Longhi

 • Design
  (4.9)
 • Putere și presiune
  (4.7)
 • Băuturi și funcții
  (4.5)
 • Calitate/Preț
  (4.5)
4.7

Sumar

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB este un espressor performant cu design elegant si presiune ridicată. Panoul de control cu display digital color, cele 13 trepte de râșnire și calitatea superioară a băuturilor preparate fac din acest espressor o alegere excelentă pentru iubitorii de cafea.

Pros

+ design elegant;

+ panou de control digital;

+ 4 tipuri de băuturi;

+ 13 trepte de râșnire;

+ curățare facilă.

Cons

– prețul este pe măsura specificațiilor;

– nu dispune de spumare automată.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Espressoarele automate De’Longhi reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de experiența autentică a unui espresso perfect în confortul propriei locuințe. Cu o istorie bogată în producția de aparate electrocasnice de înaltă calitate, De’Longhi a devenit un nume de încredere în lumea cafelei. Cu tehnologia de ultimă generație, aceste aparate permit prepararea unor băuturi espresso, cappuccino sau latte cremoase și delicioase, cu doar câteva apăsări de buton.  Indiferent dacă sunteți un cunoscător pasionat de cafea sau doar începeți să descoperiți lumea cafelei, espressoarele automate De’Longhi sunt concepute pentru a satisface orice preferințe și pentru a te ajuta să te bucuri de cea mai bună cafea în fiecare dimineață. De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB este un astfel de espressor performant iar in continuare vom analiza specificațiile importante ale acestui model.

⇒ Vedeti si: Top 5 espressoare automate

Espressor automat De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB – Design, dimensiuni și rezervor

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB este un espressor de cafea cu design elegant, care se va încadra perfect in orice bucătărie modernă. Espressorul are o carcasă argintie în partea inferioară, iar partea superioară care include și panoul de control este neagră. Dozatorul ajustabil este din inox, la fel ca si tăvița pe care pe pun cănile. Rezervorul are un volum generos de 1.8 litri si este detașabil, putând sa fie alimentat direct în chiuvetă.

Acest model are dimensiuni de  24x36X44 cm și o greutate destul de mare de 9.4 Kg, astfel că va trebui să îi alocați un spațiu mai mare pe blatul din bucătărie. Alte espressoare performante pe care le-am analizat recent sunt: De’Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G sau Philips seria 800 EP0824/00.

Putere, presiune și râșnire

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB are o putere de 1450 W și o presiune ridicată de 15 bar, care asigură prepararea unei cafele aromate în doar câteva secunde. Râșnița conică din metal dispune de 13 setări de granulație, calibrarea făcându-se cu laser. Recipientul pentru boabe are o capacitate de 250 grame și se închide etanș pentru a păstra prospețimea boabelor. Infuzorul se scoate ușor atunci când aparatul este închis și poate fi spălat sub jet de apă. Sistemul manual de spumare este ușor de folosit și asigură obținerea unei spume bogată și catifelată de fiecare dată.

Panou de control si băuturi

Espressor De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB

Panoul de control conține un display digital color cu selectoare tactile care permit atât alegerea facilă a tipului de băutură cât și modificarea unor setări. Acest model permite prepararea a 4 băuturi pe bază de cafeea:

 • Espresso – cu gust intens, cremă bogată și cantitate ajustabilă între 20 și 180 ml;
 • Coffee – gust delicat și echilibrat, un strat fin de spumă și o cantitate cuprinsă între 100 și 240 ml;
 • Long – similară cafelei la filtru, cu un strat subțire de spună și o cantitate programabilă între 115 și 250 ml;
 • Doppio+ – un espresso mare, cu un gust intens și bogat, un strat dens de cremă și o cantitate cuprinsă între 80 și 180 ml.

Espressorul se curăță automat la fiecare pornire și oprire iar periodic, veți fi înștiințați că trebuie să decalcifiați aparatul utilizând o soluție specială. Acest model beneficiază de o garanție standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ design elegant;

+ panou de control digital;

+ 4 tipuri de băuturi;

+ 13 trepte de râșnire;

+ curățare facilă.

Puncte slabe

– prețul este pe măsura specificațiilor;

– nu dispune de spumare automată.

Concluzii

In concluzie, De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB este un espressor performant cu design elegant si presiune ridicată. Panoul de control cu display digital color, cele 13 trepte de râșnire și calitatea superioară a băuturilor preparate fac din acest espressor o alegere excelentă pentru iubitorii de cafea. 

button-3