Espressor super-automat Philips EP3363/10 review

  • Design
    (4.7)
  • Functii
    (4.8)
  • Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Philips EP3363/10 este un espressor super-automat modern si versatil care poate prepare 5 tipuri de bauturi delicioase pe baza de cafea. Prepararea facila, rasnita ceramica, meniul intuitiv si optiunile de granulatie si intensitate a aromelor sunt alte puncte forte ale acestui espressor produs de Philips. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca iubiti bauturile pe baza de cafea, cu o aroma intensa si cu o spuma fina de lapte atunci aveti nevoie de un espressor automat de cafea. Chiar daca sunt mai scumpe, aceste aparate ofera optiuni de preparare rapida a unor diferite tipuri de cafea precum americano, capuccino, caffe latte sau espresso. Cele mai noi astfel de espressoare sunt super-automate, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa mai spumati laptele si sa il adaugati separat. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de espressor produs de Philips care are reviewuri foarte bune de la clienti.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune espressoare automate

Espressor Philips EP336310

Espressor elegant si compact

Philips EP3363/10 este un espressor super-automat cu un design elegant de culoare rosie cu insertii din inox. Desingul atragator si dimensiunile de 215 x 330 x 429 mm va vor permite sa incadrati espressorul pe un blat sau o masa dintr-o bucatarie cu amenajare moderna. Espressorul poate fi alimentat atat cu cafea macinata cat si cu boabe de cafea, rasnirea facandu-se cu o rasnita ceramica care nu va incalzi prea tare boabele de cafea pentru a nu pierde uleiurile volatile care ofera savoare acestor bauturi. Recipientul de apa este detasabil si are o capacitate de 1.8 litri iar in compartimentul de cafea veti putea sa puneti pana la 250 de grame de cafea boabe. Recipientul de lapte transparent are o capacitate de 0.5 litri astfel ca veti putea prepara bauturi cu spuma de lapte pentru un numar mare de persoane.

Tipuri de bauturi

Philips EP3363/10 va putea atat sa prepare automat 4 bauturi pe baza de cafea: espresso, capuccino, cafea si latte machiato insa exista si optiunea de a incalzi apa fierbinte pentru ceaiuri sau de a face spuma de lapte pentru prepararea separata a altor tipuri de bauturi. Espressorul poate sa prepare doua cafele in aceeasi timp, gura de scurgere fiind reglabila in functie de cana pe care o folositi, inaltimea maxima fiind de 152 mm.

Cititi si: alte reviewuri de espressoare si cafetiere

Philips EP336310

Meniu si functii

Panoul de control situat in partea frontala are un meniu intuitiv cu 6 butoane si un afisaj electronic foarte simplu. Cu ajutorul butoanelor veti putea alege unul din cele 5 niveluri de granulatie pentru macinarea cafelei in functie de preferinte dar si nivelul de intensitate al aromei din cele 5 trepte disponibile. Alte optiuni de personalizare sunt cele pentru concentratie si temperatura, care vor putea fi salvate pentru a fi utilizate ulterior cu ajutorul functiei de memorie. Daca folositi cafeaua fara cofeina atunci trebuie sa stiti ca acest espressor permite utilizarea acestui tip de cafea cu ajutorul optiunii Poweder. Tehnologia Latter Perfetto permite crearea unei spume fine astfel ca veti putea savura bauturi cu lapte asemanatoare cu cele preparare de espressoare profesionale. Pentru curatare veti putea folosi functia de curatare a depunerilor de lapte insa va trebui sa folositi si functia de decalcifiere pentru a asigura buna functionare a espressorului.

Puncte tari

+ deisgn compact si atragator

+ rasnita ceramica

+ prepararea automata a 4 bauturi pe baza de cafea

+ optiuni de reglare a granulatiei si intensitatii aromei

+ optiunea de utilizare a cafelei decofeinizate

Puncte slabe

– espressorul necesita inlocuirea periodica a filtrului si utilizarea unor pastile pentru curatarea 

Concluzii

Concluzionand, Philips EP3363/10 este un espressor super-automat modern si versatil care poate prepare 5 tipuri de bauturi delicioase pe baza de cafea. Prepararea facila, rasnita ceramica, meniul intuitiv si optiunile de granulatie si intensitate a aromelor sunt alte puncte forte ale acestui espressor produs de Philips.