LG F2WV3S7AIDD, Masina de spalat rufe slim, 7 Kg, Clasa D, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ LG F2WV3S7AIDD Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe LG F2WV3S7AIDD

Product Name: LG F2WV3S7AIDD

Product Description: LG F2WV3S7AIDD este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: LG

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.4

Summary

LG F2WV3S7AIDD este o masina de spalat rufe slim cu design modern si dimensiuni compacte. Programele variate de spalare, functiile si tehnologiile moderne si nivelul redus al zgomotului sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe si functii;

+ tehnologii moderne;

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

Compania sud-coreeana LG are o gama variata de electrocasnice mari, care include aparate frigorifice sau masini de spalat rufe. Electrocasnicele mari produse de LG au designuri moderne, cu finisaje elegante si display-uri digitale mari, permitandu-le instalarea in locuinte noi sau recent renovate. In plus, tehnologiile de ultima generatie utilizate de aceste aparate le imbunatatesc atat eficienta energetica cat si performantele. LG F2WV3S7AIDD este o masina de spalat rufe lansata recent, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe LG F2WV3S7AIDD

LG F2WV3S7AIDD – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe LG F2WV3S7AIDD are un design interesant, care impresioneaza prin hubloul cu rama neagra supradimensionata. Latelarele masinii dispun de un design cu striatii, creat special pentru reducerea zgomotului si vibratiilor din timpul sparii sau stoarcerii. Usa masinii se deschide la un unghi larg de 150 de grade, iar cuva cu volum de 58 litri dispune de ridicator inoxidabil, care nu permite dezvolbarea bacteriilor.

Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Masina are o latime si o inaltime standard (60 x 85 cm) si o adancime de doar 47.5 cm, ceea ce ii permite instalarea chiar si intr-o bucatarie mai ingusta. Alte modele de masini de spalat rufe slim pe care le-am analizat recent sunt: LG F2WV5S8S1E (8.5 Kg, clasa C) sau Beko B5WFU78418WB (8 Kg, clasa A).

Motor, eficienta energetica, zgomot si centrifugare

LG F2WV3S7AIDD are un motor inverter de generatie noua, careeste fiabil si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de doar 0.69 kWh. Consumul de apa de 45 litri este de asemenea destul de redus. Viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM este mai redusa in comparatie cu alte modele si poate fi ajustata in 5 trepte in functie de necesitati. Nivelul zgomotului este de cel mult 71 dB, fiind mult mai redus decat al altor modele de generatie mai veche.

Panou de control, programe si functii

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un disc rotativ, un display digital si mai multe selectoare tactile. Cele 14 programe disponibile sunt: Bumbac, Eco 40-60, Mixte, Easy Care, Spalare silentioasa, Allergy Care, Baby Care, Delicate, Lana, Echipament sportiv, Spalare rapida, Pleduri, Curatare cuva, Spalare si clatire. Cele mai importante functii si optiuni suplimentare sunt: prespalare, clatire suplimentara, numai centrifugare, prelungirea timpului de spalare sau blocarea accesului copiilor la meniu. De asemenea, pornirea programelor poate fi amanata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore. 

Tehnologii, sisteme si garantie

Ca si alte masini de spalat rufe lansate recent de LG si acest model utilizeaza tehnologii de ultima generatie precum:

 • AI DD – detecteaza automat delicatetea tesaturilor si greutatea incarcaturii si ajusteaza miscarile de spalare pentru protejarea acestora;
 • LG Steam – utilizeaza aburul fierbinte pentru prevenirea formarii cutelor si indepartarea a pana la 99% dintre alergenii din haine;
 • Turbo Wash – asigura spalarea eficienta a hainelor intr-un timp mai scurt.

Aceasta masina de spalat rufe beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe si functii;

+ tehnologii moderne;

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

Concluzii

Concluzionand, LG F2WV3S7AIDD este o masina de spalat rufe slim cu design modern si dimensiuni compacte. Programele variate de spalare, functiile si tehnologiile moderne si nivelul redus al zgomotului sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.

button-3